banner28
banner23
banner36

Eğitimde ikinci aşama başladı:

Pandemi döneminde eğitim öğretim döneminin ikinci aşaması 12 Ekim (bugün) başladı. Büyükşehir de okul çevrelerinde tüm trafik tedbirlerini aldı

Eğitimde ikinci aşama başladı:

Pandemi döneminde eğitim öğretim döneminin ikinci aşaması 12 Ekim (bugün) başladı. Büyükşehir de okul çevrelerinde tüm trafik tedbirlerini aldı

12 Ekim 2020 Pazartesi 12:45
Eğitimde ikinci aşama başladı:

 

Büyükşehir tüm trafik tedbirlerini aldı

 

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda, 12 Ekim'de (bugün) başlayacak ikinci aşamanın uygulama programının detaylarını 81 ile gönderilen yazıyla paylaştı. Öğrencilerin okullara dönmesiyle birlikte sabah ve akşam saatlerinde, ana arter üzerindeki okul çevrelerinde yoğunluklar yaşanabileceğini düşünen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Trafik ekipleri eğitim öğretim dönemi boyunca şehir genelindeki ana arter üzerindeki okul çevrelerinde tüm trafik tedbirlerini aldı.

 

EĞİTİMDE İKİNCİ AŞAMA BAŞLADI

MEB, yüz yüze ve uzaktan eğitimde aşamalı geçiş planı doğrultusunda 12 Ekim'de başlayacak ikinci aşamanın detaylarını 81 ile gönderilen yazıyla paylaşmıştı. Açıklamaya göre İlkokul 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf ile ortaokul 8'inci sınıfları, imam hatip ortaokulları, lise hazırlık sınıfları ve 12’nci sınıflarda okuyan öğrenciler, haftada 2 gün okula gelecek. Okul öncesi eğitim kurumlarının tamamında ise haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılacak.

 

TÜM TRAFİK TEDBİRLERİ ALINDI

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Trafik ekipleri de eğitim öğretim dönemi boyunca İzmit merkez ve Gebze ilçesinde trafiğin yoğun olduğu okul bölgeleri başta olmak üzere şehir genelindeki ana arter üzerindeki okul çevrelerinde trafiğin akıcı bir şekilde devam edebilmesi için görev yapacak. Okullarda yüz yüze eğitimin başlamasıyla okul giriş çıkışlarında Büyükşehir Zabıta ekipleri, öğrencilerin okul giriş çıkışları için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Son Güncelleme: 16.10.2020 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38