banner28
banner23
banner36

En güzel fotoğrafları tablet ile çekiyorlar

Büyükşehir’in dağıttığı tabletleri alan öğrenciler, derslerinden kalan boş zamanlarından en güzel fotoğrafları çekiyor

En güzel fotoğrafları tablet ile çekiyorlar

Büyükşehir’in dağıttığı tabletleri alan öğrenciler, derslerinden kalan boş zamanlarından en güzel fotoğrafları çekiyor

11 Nisan 2014 Cuma 14:04
En güzel fotoğrafları tablet ile çekiyorlar
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6. ve 7. sınıf öğrencilerine dağıttığı tablet bilgisayarlar, çocukların hem derslerine yardımcı olurken, hem de onların fotoğraf sanatıyla ilgilenmesini sağlıyor. Öğrenciler, derslerinden kalan zamanlarında Büyükşehir’in verdiği tabletlerle birbirinden güzel fotoğraflar çekiyor.

 

BÜYÜKŞEHİR’İN VERDİĞİ TABLETLER

Körfez Yarımca Ortaokulu’nda okuyan Nuri Yapıcı(13), Büyükşehir’in verdiği tablet bilgisayarları en güzel şekilde değerlendiren öğrencilerden. Tabletiyle ders çalışan Nuri, boş zamanlarında da en güzel fotoğrafları yine bu tabletiyle çekiyor. Babası İsmail Yapıcı ve ağabeyi Yusuf ile birlikte Derince Çınarlıdere’de düzenlenen yürüyüşe katılan Nuri, eşsiz güzelliğe sahip vadinin birbirinden güzel fotoğraflarını çekti.

 

BAŞKAN İLE HATIRA FOTOĞRAFI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı yürüyüşte Nuri ile ağabeyi Yusuf, hem yürüyüşün hem de doğal güzelliklerin fotoğraflarını Büyükşehir’in verdiği tabletle çekti. Yürüyüşte Başkan Karaosmanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren Yusuf, Büyükşehir’e dağıtılan tabletlerden dolayı teşekkür etti. Nuri-Yusuf Yapıcı kardeşlere derslerinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilere dağıttıkları tabletlerin böyle güzel etkinliklerde de kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38