banner28

En sevdikleri yazarla buluştular

Ertuğrul Gazi Bilgievi’nin öğrencileri en sevdikleri çocuk kitapları yazarı Gökduman ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

En sevdikleri yazarla buluştular

Ertuğrul Gazi Bilgievi’nin öğrencileri en sevdikleri çocuk kitapları yazarı Gökduman ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

03 Şubat 2014 Pazartesi 13:37
En sevdikleri yazarla buluştular
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin nitelikli ve süreklilik arz eden eğitim projelerinden biri olan Bilgievleri, sundukları hizmetlerle sosyal belediyeciliğin geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Temel eğitim bilimlerinin dışında çocukların kişisel ve psikolojik gelişimleri için en az özel eğitim kurumları kadar çaba harcayan Bilgievleri, bunun son örneğini öğrencileri en çok sevdikleri çocuk yazarı ile buluşturarak gösterdi.

  

GÖKDUMAN’DAN SÜRPRİZ

Geçtiğimiz yıl Bilgievi’ndeki öğrencilerin en çok okuduğu ve beğendikleri yazar olarak seçtikleri Nehir Aydın Gökduman’a çocuklar kendi yazdıkları şiir ve mektupları göndermişti. Çocukların bu jestini karşılıksız bırakmak istemeyen ve 30’dan fazla yayınlanmış çocuk kitabı bulunan yazar Gökduman, Ertuğrul Gazi Bilgievi öğrencilerinin ziyaretine geldi.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Bu sürprizi duyan çocuklar heyecan ve coşku içerisinde yazarı karşılarken, sohbet boyunca neşeli dakikalar yaşandı. Çocukların tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan Gökduman, gördüğü ilgi ve çocukların mutluluğu karşısında duygusal anlar yaşadı. Ziyarete eli boş gelmeyen yazar, tüm çocuklara “Büyüteç Gözlüklü Kız” kitabını imzalayarak hediye etti.

 

BİLGİEVİ ÇOCUKLARI ÇOK ŞANSLI

Bilgievi’ndeki sıcak karşılamadan ve çocukların ilgisinden çok etkilenen yazar, Bilgievi projeleri hakkında idarecilerden bilgi aldı. Duydukları karşısında şaşkınlığını ve memnuniyetini gizlemeyen Gökduman, “Üç çocuk annesi bir çocuk yazarı olarak, çocuklara verilen değerin somut halini görmek çok sevindirici. Bilgievleri’nin bir kütüphane ya da internet evinden çok daha öte, özel eğitimlerin, kültür gezilerinin, aile-çocuk seminerlerinin verildiği bir eğitim yuvası olarak hizmet verdiğini öğrendim. Bu projeleri çok önemsiyorum ve tüm çocuklarımızın yararlanabilmesi için yaygınlaşmasını diliyorum” dedi. Çocuklar yazara çiçek takdim ederek uğurlarken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Son Güncelleme: 03.02.2014 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38