Etkili iletişim sertifikaları verildi

Telefonda etkili iletişim eğitimi için sertifika programı gerçekleştirildi

Etkili iletişim sertifikaları verildi

Telefonda etkili iletişim eğitimi için sertifika programı gerçekleştirildi

05 Kasım 2015 Perşembe 10:02
Etkili iletişim sertifikaları verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen telefonda etkili iletişim teknikleri konulu eğitim sona erdi. Eğitmen Çağrı Gülsoy’un verdiği semineri tamamlayan personele sertifikaları verildi. Meclis salonunda yapılan sertifika törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Feyzullah Okumuş, Hasan Aydınlık ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Osman Ayvazoğlu katıldı.

 

20 PERSONEL SERTİFİKA ALDI

Eğitim programına çağrı merkezi, yönetici asistanı, santral görevlileri ve çözüm masası personeli çalışanlarından 20 personel katıldı. 24 saat süren eğitimde ‘’telefonda etkili iletişim, çağrı merkezinde stres ve şikayet yönetimi ve telefonda kaliteli iletişim ve diksiyon’’ konularında eğitimler gerçekleştirildi.

 

“BÜYÜKŞEHİR’İ TEMSİL EDİYORSUNUZ”

Sertifika programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz bu eğitimin hayırlı olmasını diliyorum. Sizler Büyükşehir Belediyesi’ni direkt temsil ediyorsunuz ve sorumluluğunuz büyük. Bu eğitim sayesinde kalitemizi daha da yükseltiyoruz. Tekrardan eğitimin hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

 

Son Güncelleme: 05.11.2015 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38