Fotoğraf kulübü yeni döneme “Merhaba” dedi

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne bağlı Fotoğraf kulübü üyeleri yeni dönem etkinliklerine start verdi

Fotoğraf kulübü yeni döneme “Merhaba” dedi

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne bağlı Fotoğraf kulübü üyeleri yeni dönem etkinliklerine start verdi

02 Ekim 2015 Cuma 15:15
 Fotoğraf kulübü yeni döneme “Merhaba” dedi

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne bağlı Fotoğraf kulübü üyeleri yeni dönem etkinliklerine start verdi. Üniversitenin başlamasıyla beraber yeni döneme “Merhaba” diyen fotoğraf kulübü üyeleri, önceki akşam fuariçi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda bir araya geldi. 

SOSYAL PROJELERE DE İMZA ATACAĞIZ

Gençlik Meclisinin en aktif kulübü olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Fotoğraf kulübü Başkanı Nurşah Şahin, dönemin ilk toplantısında kulüp üyeleriyle bilgi alışverişi yaparken, “Bu sene sosyal projelere de imza atacağız” dedi.Yapacakları gezi ve etkinlikler hakkında bilgi veren Şahin,”Yaz döneminde öğrenci arkadaşlarımın memleketlerine gitmesi nedeniyle etkinliklerimize yaklaşık 2 ay ara verdik. Yeni dönemin ilk toplantısını yaparak önümüzdeki 2ay için faaliyet programımızı belirledik. Bu süre için çeşitli fotoğraf söyleşileri, fotoğraf gezilerimiz olacak” dedi.

KÖY OKULLARI KİTAPSIZ KALMASIN

Sosyal projelerin önemine değinen Şahin, “Hepimiz fotoğrafçıyız ve bunun yanında hepimiz çevremize karşı duyarlıyız. Öncelikle geleneksel hale getirdiğimiz  huzurevinde bulunan büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Ayrıca geçen sene başlatmış olduğumuz ‘Köy Okulları Kitapsız Kalmasın’ projemize bu senede devam edeceğiz. Çevremizdeki dostlarımız aldığımız defter, kitap vs. ihtiyacı olan öğrencilere ve okullara ulaştıracağız. Kulüp olarak iyi bir ekibimiz.

Öncelikle yaptığımız her projeye destek veren Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve kulüp arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 02.10.2015 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38