Fotoğrafçılar Yedigölleri fotoğrafladı

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf kulübü üyeleri, Kocaeli ve diğer illerin tarihi, doğal ve kültürel dokusunu kare kare fotoğraflamaya devam ediyor

Fotoğrafçılar Yedigölleri fotoğrafladı

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf kulübü üyeleri, Kocaeli ve diğer illerin tarihi, doğal ve kültürel dokusunu kare kare fotoğraflamaya devam ediyor

11 Kasım 2015 Çarşamba 15:20
 Fotoğrafçılar Yedigölleri fotoğrafladı
Fotoğraf Kulübü üyelerden oluşan yaklaşık 25 kişilik fotoğrafçı ekibi, geçtiğimiz günlerde Bolu Yedigöller’e gezi programı düzenledi.  
YEDİGÖLLER FOTOĞRAFÇILARIN CENNETİ
Yedigöller Milli Parkında unutulmaz bir hafta sonu geçirdiklerini söyleyen Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf  kulübü Başkanı Nurşah Şahin fotoğraf sanatı sayesinde çok güzel bir ekip oluşturduklarını belirtti. Fotoğraf ile ilgilenen herkesin Yedigöller’de fotoğraf çekmek arzusu olduğunu dile getiren  ve gezi hakkında bilgi veren Şahin, “Fotoğrafçılar bilirler, sonbaharda fotoğraf Yedigöller Milli Parkı’nda çekilir. Yedigöller fotoğrafçıların adeta cennetidir. Yaz bittiği, kışın ise daha kendini göstermediği zamanlarda, ışık ve renk fotoğrafçılar için enteresan olanaklar verir. Güneş bu sonbahar aylarından itibaren tepe konumundan yatay konuma geçtiği için renklerin kontrastı giderek yumuşar. Doğa da giderek renk değiştirir. Bizlerde o anları yakalamak için kulüp arkadaşlarımızla beraber Yedigöller Milli Parkına bir gezi düzenledik. Muhteşem ve fotoğraf dolu bir hafta sonu geçirdik. Fotoğraf  kulübü olarak yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarla Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf  kulübünü il içinde ve il dışında temsil etmeye devam edeceğiz. Bize destek veren Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e teşekkür ederiz. Fotoğrafa kültürel bir değer olarak bakan, sanata ve sanatçıya değer veren herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
RESSAMIN PALETİ GİBİ
Yedigöllerin herkesin hayatta bir kez de olsa görmesi gereken bir yer olduğunu belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Faruk Köseoğlu, anıt ağaçların genç ağaçlarla boy gösterdiği mekanda, göllerde bulunan harika yansımaların, çeşitli ağaç yapraklarının insana bir başka huzur verdiğini söyledi. Farklı mekanlar, şehirler ve farklı insanlar tanımanın fotoğrafçılığın en güzel yanlarından biri olduğun kaydeden Faruk Köseoğlu, “Yedigöller Milli Parkı sonbaharın o muhteşem renklerini, belki ondan da muhteşem göl yansımalarını, makro sevenler için mantarlar, biyolojik çeşit ve bunlar gibi birçok detayı görüntülemek isteği her fotoğrafçının gönlünde yatar. Sonbaharda seyir terasından baktığınız zaman gördüğünüz o doğal peyzaj sanki bir ressamın paletine bakıyorsunuz hissini uyandırır. Bizlerde o anları ölümsüzleştirdik. Güzel Bir hafta sonu geçirdik. Çektiğimiz bu fotoğraflardan ilerleyen günlerde fotoğraf sergisi açmayı planlıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 12.11.2015 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38