Fuardaki Altınhan binası yıkılacak

Encümende Büyükşehir’e ait yerlerin kiralama ve satış ihaleleri yapıldı

Fuardaki Altınhan binası yıkılacak

Encümende Büyükşehir’e ait yerlerin kiralama ve satış ihaleleri yapıldı

02 Aralık 2015 Çarşamba 14:59
Fuardaki Altınhan binası yıkılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi. Çayırova’daki taksi durak yeri ve İzmit Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan işyerleri kiralandı. Fuar ve Seka alanında bulunan binaların taşınır satım karşılığı olarak ihaleleri kapalı teklif usulüyle yapılan ihaleye satıldı. Yıkım ihalesine 16 firma katıldı. Harun Çoban’a ait teklif, zarf içerisinde olmaması sebebiyle yapılan usul hatasından dolayı değerlendirme dışı kalırken, 15 firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. En yüksek teklifi veren üç firma kapalı zarfla tekrar teklif sundu. En yüksek teklifi veren 312 bin TL ile Ege Metal firması sahibi Ramazan Musaoğlu oldu.

 KAPALI TEKLİF USULÜ

Encümen’de Büyükşehir Belediyesine ait Kocaeli Fuarı içindeki Altınhan binası, Seka içindeki 4. kağıt trafo, 3. kağıt trafo ve su hazırlama binalarının temeli dahil yıkımı, enkazının döküm sahasına taşınması ve binalardaki malzemelerin satılmasını kapsayan ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapıldı. Binaların malzemeleri (trafo, pano, su pompaları, demir-çelik vb.) yükleniciye ait olacak. 16 firmanın katıldığı ihale iki oturumlu yapıldı. Birinci oturumda kapalı zarfla tekliflerini sunan 15 firmadan en yüksek teklifi veren 3 firmanın tekrar kapalı zarfta teklifleri alındı. En yüksek teklifi 312 bin TL ile Ege Metal Ramazan Musaoğlu verdi.

 KİRALAMA İHALELERİ

Çayırova Akse Mahallesi’ndeki plaza önünde bulunan 3 adet ticari taksiden oluşan taksi yeri Mehmet Dadın’a yıllık 5 bin 750 TL+KDV’ye kapalı teklif usulüyle yapılan ihaleyle, İzmit Gündoğdu Kalıcı İş Merkezindeki 37 ve 38 No’lu iş yerleri İpek Kaçar’a yıllık 1.820 TL+KDV’ye açık teklif usulüyle yapılan ihaleyle kiralandı.

 

Son Güncelleme: 02.12.2015 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38