banner28
banner23
banner36

Geç doğum Yusuf bebeğin ölümüne sebep oldu

Kartepe Köseköy’de ikamet eden 1 yaşındaki Yusuf Kerim bebek, geç doğum nedeniyle yakalandığı hastalık yüzünden 1 yıldır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Geç doğum Yusuf bebeğin ölümüne sebep oldu

Kartepe Köseköy’de ikamet eden 1 yaşındaki Yusuf Kerim bebek, geç doğum nedeniyle yakalandığı hastalık yüzünden 1 yıldır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

23 Kasım 2015 Pazartesi 14:31
 Geç doğum Yusuf bebeğin ölümüne sebep oldu
Balıkesir Bandırma’da ikamet eden Engin Barik ile Gülten Barik çiftinin beşinci çocukları olan Yusuf Kerim Barik, doğuma geç kalınması nedeniyle hasta olarak dünyaya geldi. 2014 yılının Haziran ayında doğum için Bandırma Devlet Hastanesine giden anne Gülten Barik, geç kalındığı gerekçesiyle bebeğin doğması için hastane şartlarının elverişsiz olması nedeniyle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Bursa’da özel bir doktorun da kontrol ettiği Gülten Barik’e hamileliğinin son ayında doğru bilgi verilmediği için doğuma geç kalındığı ve bebeğin anne karnında iken kendi pisliğini yediği ve bu nedenle de beyne fazla oksijen gitmediği söylendi.
 MADDİ ZORLUKLAR AİLEYİ BIRAKMADI
Kalbi durma noktasında iken 4 Temmuz’da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dünyaya gelen Yusuf Kerim bebeğin tedavisi için aile Kocaeli’ye taşınma kararı aldı. Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden Yusuf Kerim bebek, taburcu olması gerekirken ailesinin maddi imkansızlıkları yüzünden taburcu olamadı. Maddi zorluklar içerisinde olan Barik ailesi Taburcu olduktan sonra evde oksijen tüpü ve aspire makinesine bağlı olarak tedavi olması gereken Yusuf Bebek için gerekli cihazlar temin edemedi. Yadım bekleyen aile bu süreç içerisinde Yusuf Bebeği zaman zaman taburcu ederek eve getirdi fakat Yusuf bebek her seferinde yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
 TOPRAĞA VERİLDİ
Yaklaşık 1 yıldır tedavisi devam eden Yusuf Kerim bebek, son olarak kaldırıldığı Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamı yitirdi. Çocuklarının kurtulması için her yolu deneyen Barik ailesi Yusuf bebeğin ölüm haberi ile adeta yıkıldı. Doğduğu günden bu yana tedavi gören ve yaşamını yitiren Yusuf Kerim bebeğin cenazesi Yeşilkent Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köseköy Mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 25.11.2015 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38