banner28
banner23
banner36

Geleceğin fotoğrafçıları usta ellerde

KO-MEK geleceğin fotoğrafçılarını yetiştirmeye devam ediyor

Geleceğin fotoğrafçıları usta ellerde

KO-MEK geleceğin fotoğrafçılarını yetiştirmeye devam ediyor

13 Ocak 2016 Çarşamba 10:55
Geleceğin fotoğrafçıları usta ellerde
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), 156 farklı branşta 22 meslek dalında meslek ve sanat eğitimi kurslarına devam ediyor. KO-MEK’te yeni dönemde 3 ay gibi kısa bir sürede 25 bin 279 kursiyer eğitim aldı. Kocaeli genelinde 12 ilçede 44 kurs merkezinde eğitim veren KO-MEK, fotoğraf çekimi branşında da iddialı. İzmit, Körfez, Derince, Çayırova, Darıca ve Gebze’de 3 farklı usta öğretici tarafından 15 grupta 347 kursiyere eğitim veriliyor.

 KÖRFEZLİ FOTOĞRAFÇILAR BU KURSU ÇOK SEVDİ

Körfez Tütünçiftlik Kurs Merkezi’nde devam eden fotoğraf çekimi derslerine Körfezli fotoğraf severlerin ilgisi oldukça yoğun. Usta öğretici Büşra Can eşliğinde devam eden kurslarda kursiyerler yağmur çamur demeden dış çekimde fotoğraf çekerek pratik yapmaya devam ediyor. Aynı zamanda Körfez’in güzelliklerini keşfeden fotoğrafçılık kursiyerleri, farklı modlarda fotoğraf çekmenin keyfine varıyor. Katılımın yoğun olduğu derslerde fotoğrafçılığın doğuşundan günümüz fotoğrafçılığına kadar her türlü bilgininin öğretildiği kursiyerlerin kimi kendi işini kuruyor, kimi de boş vakitlerini değerlendirmek için fotoğraf çekmeyi öğreniyor.

 FOTOĞRAF ÇEKİMİ KAYITLARI DEVAM EDİYOR

96 saat verilen eğitimlerde 2015 yılında 30 farklı grupta 603 kursiyere eğitim verildi. Biten kursların yerine yenilerinin açılacağı kurs merkezlerinde hedef bir önceki yılı geride bırakarak daha çok fotoğraf severe ulaşmak.

Son Güncelleme: 13.01.2016 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38