Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Raşit Fidan oldu

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı'na Raşit Fidan getirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Raşit Fidan oldu

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı'na Raşit Fidan getirildi

10 Aralık 2015 Perşembe 12:17
Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Raşit Fidan oldu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı görevine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığını yürüten Raşit Fidan getirildi. Raşit Fidan aynı zamanda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevini de vekâleten yürütecek.

 

RAŞİT FİDAN KİMDİR?

1969 yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Manisa’da tamamladı. 1995 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu.

 

Halen aynı üniversitede Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği alanında mastır yapmaktadır.Mezuniyet sonrası kısa bir süre çeşitli ulusal gazetelerde muhabirlik yaptı. Ardından 1995 – 1997 arası GOPAŞ’ta (Gaziosmanpaşa İnş. Yat. Taah. Hiz. A.Ş) Basın Danışmanlığı ve 1997 – 2006 yılları arasında İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yaptı. 1998 yılında özellikle yakın tarihin önemli olaylarından 1877 – 1878 Osmanlı-Rus Savaşı ve savaş sonrası gelişmelere ışık tutan “Plevne Kahramanı Gaziosmanpaşa” isimli çeviri bir eserin görsel tasarım ve editörlüğünü gerçekleştirdi.2006 – 2008 arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’na bağlı Eğitim Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

Temmuz 2008’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Basın - Yayın Şube Müdürü olarak göreve başladı. Eylül 2010’dan itibaren ise Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na atandı; halen bu görevi yürütmektedir. Raşit Fidan, evli ve 2 çocuk babası olup, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

Son Güncelleme: 10.12.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38