banner28
banner23
banner36

Gıda 41 kart sahiplerine ekmek 1 lira

Gıda 41 Kartını gösteren ihtiyaç sahipleri fırınlardan ekmeği 1 liraya alacaklar

Gıda 41 kart sahiplerine ekmek 1 lira

Gıda 41 Kartını gösteren ihtiyaç sahipleri fırınlardan ekmeği 1 liraya alacaklar

03 Şubat 2016 Çarşamba 11:43
Gıda 41 kart sahiplerine ekmek 1 lira
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odasının ortak çalışması ile Kocaelili 41 kart sahibi vatandaşlar, ekmeklerini fırınlardan indirimli olarak temin edebilecek. 41 Kart sahibi vatandaşlar, varılan mutabakat ile Kocaeli’ndeki fırınlardan gıda 41 kartlarını göstererek ekmeği 1 liradan alacak.

 

41 KARTLA YENİ HİZMET

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdiği Türkiye’ye örnek çalışmalarla Kocaelililerin yüzünü güldürüyor. Kocaeli’nde yaşayan ekonomik yoksunluk içerisindeki vatandaşlara yönelik yardımların ulaştırıldığı 41 Kart projesi de bu kapsamda önem arz ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatan gıda 41 Kart’a yeni bir hizmet daha eklendi.

 

FIRINLARDAN ALINACAK

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen gıda 41 Kart sahibi vatandaşlar artık ekmeklerini 1 liradan alabilecek. Bunun için Kocaeli genelindeki fırınlara 41 kartını göstermeleri yeterli. Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fırıncılar Odasının vardığı mutabakat ile başlayan anlamlı hizmet ile gıda 41 kart sahipleri ekmek zammından etkilenmemiş olacak.

 

ALIŞVERİŞ YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2011 yılı Eylül ayından itibaren Kocaeli’nde “Gıda 41 Kart”  ile mağdur vatandaşlara gıda yardım faaliyetlerini sistemli düzenli ve hızlı bir şekilde yürütüyor.41 Kart sahipleri evlerine en yakın, banka ile anlaşmalı işyerlerinden, kartları ile alışverişlerini yapabiliyorlar.

 

EKMEK ZAMMINDAN ETKİLENMEYECEK

Söz konusu anlamlı çalışma hakkında konuşan Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Fırın sahibi Mecit Keskin ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odamızın ortaklaşa gerçekleştirdiği hizmeti çok değerli görüyoruz. Bizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmasının sonuna kadar arkasındayız‘’ dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2016 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38