banner28
banner23
banner36

Gümüşhaneliler Vakfı Bu Ay Körfez'de Toplandı

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı bu ay Körfez'de bir araya geldi.

Gümüşhaneliler Vakfı Bu Ay Körfez'de Toplandı

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı bu ay Körfez'de bir araya geldi.

18 Ekim 2021 Pazartesi 09:13
Gümüşhaneliler Vakfı Bu Ay Körfez'de Toplandı

 Önceki Dönem Başbakan yardımcısı ve bakan Fikri Işık'ın da katıldığı buluşmaya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti Körfez ilçe başkanı Ramazan Tuna ve Körfez Ticaret Odası başkanı Recep Öztür'te katıldı. Vakfın ilçe başkanlarının ve yönetiminin de katıldığı programın bundan sonra her ay düzenli olarak farklı yerlerde gerçekleştirileceği kararı da alındı.

Gümüşhaneliler Vakfının başarılı başkanı Köksal Kara

Gümüşhaneliler Vakfının başarılı başkanı Köksal Kara'nın ev sahipliğinde gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Kara; tüm misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Çok yoğun bir faaliyet içerisinde olduklarını belirten Kara, hemşerileriyle düzenli olarak buluşma programlarının devam edeceğini söyledi.

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Körfez Belediye başkanı Şener Söğüt'ün de konuşma yaptığı programda başkan ve bakan Işık, Gümüşhanelilere bu sıcak karşılama için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38