Gümüşhanelilerde Örgüç güven tazeledi

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın 18. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hamit Örgüç güven tazeledi

Gümüşhanelilerde Örgüç güven tazeledi

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın 18. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hamit Örgüç güven tazeledi

17 Şubat 2014 Pazartesi 11:42
Gümüşhanelilerde Örgüç güven tazeledi
Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın Plajyolu’nda bulunan yeni binasında gerçekleştirilen 18 Olağan Genel Kurulu’na Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, KOTO Başkanı Murat Özdağ,  Körfez ilçe Başkanı Engin Koyun, AKP Körfez Belediye Başkan adayı İsmail Baran, SP Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Birol Aydın ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

KOCAELİ’Yİ ÇOK SEVİYORUZ

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç yaptığı konuşmasında görev yaptığı sürece kendisine her zaman destek olan ve katkı sağlayan tüm üyelere ve hemşerilere teşekkür etti. Örgüç, “Gümüşhane dışarı en fazla göç veren il ve biz Kocaeli’de olduğumuz için gurur duyuyoruz.  Kocaeli’yi çok seviyoruz. Aile kabristanımız bile burada” şeklinde konuştu. Yeni binaları hakkında da konuşan Vakıf Başkanı Örgüç, binaya 1.3 Milyon TL harcandığını belirterek, desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerine teşekkür etti.  Genel Kurul sonrasında misafirlere kuru pasta ve meşrubat ikramı yapıldı. Kokteyl esnasında, uzun zamandır birbirini göremeyen Gümüşhaneliler hoş sohbetler gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 17.02.2014 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haşim 2014-02-17 13:37:03

orası akp nin şubeşi,gümüşhaneliler vakfı değil.

banner39

banner37

banner38