Güzeloğlu'ndan Pirelli fabrikasına ziyaret

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Türk PirelliLastik Fabrikasına ziyarette bulundu.

Güzeloğlu'ndan Pirelli fabrikasına ziyaret

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Türk PirelliLastik Fabrikasına ziyarette bulundu.

28 Ocak 2016 Perşembe 11:34
Güzeloğlu'ndan Pirelli fabrikasına ziyaret

 Türk Pirelli Lastik Fabrikası Genel Müdürü Murat Akyıldız, Fabrika Müdürü Hakan Yalnız ve Kalite Direktörü Bahadır ÖzerPersonel Direktörü Turan Barış Arpacı ve Lojistik Direktörü Ayşegül Şenal tarafından kapıda karşılanan Sayın Valimiz, fabrika yetkililerinden brifing aldıktan sonra fabrikaçalışanlar ile yemekte bir araya geldi.

 Yemek öncesi Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, yaptığı kısa konuşmasında; “Hepinizin çalışma ortamını görmek için geldik. Biraz önce aldığım bilgiler içersinde beni en çok mutlu eden, çalışan ve yöneten arasındaki ilişkinin Türk Pirellide çok güzel bir şekilde tesis edilmiş olmasıdır.

 Sizlerin emeklerinin, gayretlerinin her açıdan takdir edilmesi, hemde kısa bir süre önce imzaladığınız sözleşmeyle bunun tescillenmesinden dolayı büyük bir mutluluduk duyduk. Çünkü bizim hem inancımız hemdeiş  barışımısın olmazsa olmazı çalışana alnının teri korumadan emeğinin karşılığının verilmesidir.

 İnşallah gelecek her gün fabrikada sizler, ilimizde bizler, ülkemizde hepimiz, daha güzel bir geleceğe ilimizi ve ülkemizi götüreceğiz. Bu ülkeyi kalkınmış bir ülke idealine taşıyacağız, her gelecek günümüzün geride bıraktığımızdan daha iyi bir gelecek olarak hazırlayacağız.

 Ülkemizin bu geleceğini konuşurken, ülkemizin birlik ve beraberlik uğruna hayatını kaybeden tüm şehitlerimizide rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlık ve sabır dileyen Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, çalışanlara aileleri ve sevdikleriyle güzel günler temennisinde bulundu.

 İşçilerle yenilen öğle yemeğinin ardından Türk Pirelli Lastik Fabrikasında incelemelerde bulunan Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, üretilen lastıikleri yakından inceleyerek, çalışanlar  sohbet etti.

 Pirelli Lastik Fabrikası Genel Müdürü Murat Akyıldız,Sayın Valimize,  ziyaretten duyduğunu memnuniyetini belirterek,  teşekkür etti ve Türk Pirelli Fabrikasının 2016 yılı takvimini takdim etti. 

Son Güncelleme: 28.01.2016 11:38
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretPirelli Fabrikasına
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38