Güzeloğlu'ndan yeni yıl mesajı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, gönderdiği yazılı mesajla yeni yılı kutladı.

Güzeloğlu'ndan yeni yıl mesajı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, gönderdiği yazılı mesajla yeni yılı kutladı.

30 Aralık 2015 Çarşamba 10:11
Güzeloğlu'ndan yeni yıl mesajı
 Değerli Kocaelili hemşehrilerim;

 İlimiz ve ülkemiz için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakıyor, umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak hep birlikte yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Öncelikle, 2016 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını,  yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.

Yeni yılın, önceki yıllardan çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir.

Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan inancımız ve umudumuzu yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız. Güçlü bir Türkiye için birey olarak hepimize düşen sorumluluk ve görevler vardır.

Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir. Dünyada yaşanan kan, gözyaşı ve şiddet olaylarının dinmesini ve insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı, huzur dolu bir dünyaya ulaşmamız en büyük temennimizdir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.

 Kıymetli Kocaelililer;

 Türkiye;  bir büyük değişimi ve geleceğe dönük bir büyük hedefi önüne alarak, 2023 yılında Ülkemizi, dünyanın ilk 10 ekonomisi ve ülkesi yapmak hedefine dönük bir kararlılığına sahiptir.  Bu hedefi gerçekleştirmek adına ortak bir heyecanı, ortak bir çaba ve çalışmayı bugün sergilemekteyiz. Türkiye; gücüyle ve güveniyle ama en önemlisi birlik ve beraberliğiyle bu hedefe doğru emin ve kararlı adımlarla yol almaktadır.

2023 vizyonunda Kocaeli’ de; kümeleşmiş sanayisi ile ülkenin stratejik ürünlerini üreten, ürettiği ürünlere katma değer koyarak yüksek kazanca dönüştüren, üniversiteleri, teknoloji merkezleri, teknoparkları ve Bilişim Vadisi ile bilgiyi üretip, teknolojiyi kullanan ve yeniliğe açık bir topluma sahip; KOBİ’leri ve firmaları ile ülkeye yön veren güçlü ve ulaşım bağlantıları ile bölgesel bir aktarma, lojistik merkezi fonksiyonunu yüklenmiş; Türkiye’yi taşıyan ve ülkeye zenginlik, güç katan bir kent olacaktır.

Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven; bütün zorlukları aşmaya yetecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2016 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Kocaelilere, Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, büyüklerimizin ellerinden öpüyor, gençlerimize ve çocuklarımıza sevgilerimi sunuyorum.

 

                                                                                   Hasan Basri GÜZELOĞLU

                                                                                                        KOCAELİ VALİSİ

Son Güncelleme: 03.01.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38