Hamza Bakkal, Mali Hizmetler Daire Başkanı oldu

Mali Hizmetler Daire Başkanlığı görevine Gelir ve Takip Şube Müdürü Hamza Bakkal atandı

Hamza Bakkal, Mali Hizmetler Daire Başkanı oldu

Mali Hizmetler Daire Başkanlığı görevine Gelir ve Takip Şube Müdürü Hamza Bakkal atandı

16 Mayıs 2014 Cuma 13:04
Hamza Bakkal, Mali Hizmetler Daire Başkanı oldu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı görevine Hamza Bakkal getirildi. 2011 yılından bu yana Gelir ve Takip Şube Müdürlüğü görevini yürüten Bakkal, yeni görevine başladı.



HAMZA BAKKAL'IN ÖZGEÇMİŞİ

1975 yılında Yozgat/Yerköy'de doğdu. Yükseköğretimini Gazi Üniversitesi Kırşehir M.Y.O. (Muhasebe) ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Muhasebe-Finansman) bölümlerinde tamamladı. Memuriyet hayatına 1998 Yılında Maliye Bakanlığı Kandıra Malmüdürlüğünde Gelir Memuru olarak başladı. Sırasıyla, Acısu Vergi Dairesi Müdürlüğünde Gelir Memuru, Denetim Grup Müdürlüğünde Özel Yoklama Yetkili Memur, Alemdar Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Takdir Komisyonu Başkanlığında Gelir Şefi, 2006-2011 yılları arasında ise Kocaeli Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında Mali Hizmetler Uzmanı olarak görev yapmıştır. Maliye Bakanlığı Muhasebe Yetkilisi Sertifikası bulunan Hamza Bakkal'ın yerel yönetim alanında yüksek lisans eğitimi devam etmektedir. Bakkal, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Son Güncelleme: 20.05.2014 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38