banner28
banner23
banner36

Hasan Aydınlık göreve başladı

Büyükşehir’de Dr. Aydınlık’ın göreve başlamasıyla Genel Sekreter Yardımcılarının görev dağılımı yeniden düzenlendi

Hasan Aydınlık göreve başladı

Büyükşehir’de Dr. Aydınlık’ın göreve başlamasıyla Genel Sekreter Yardımcılarının görev dağılımı yeniden düzenlendi

03 Kasım 2015 Salı 10:22
Hasan Aydınlık göreve başladı
 Kocaeli halkının İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevlerinden yakından tanıdığı Dr. Hasan Aydınlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başladı. Dr. Aydınlık’ın göreve başlamasıyla Büyükşehir’de Genel Sekreter Yardımcılığı sayısı dörde çıktı. Genel Sekreter Yardımcılarının görev dağılımları da yeniden düzenlendi.

 

YENİ GÖREV DAĞILIMI

Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılarının yeni görev dağılımları şu şekilde gerçekleşti;

Doğan Erol: Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı.

Feyzullah Okumuş: Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı.   

Gökmen Mengüç: Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı.

Hasan Aydınlık: Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı.

 

HASAN AYDINLIK KİMDİR?

1973 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimimi Denizli’de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Sağlık Yöneticiliği Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1996-2004 yılları arasında Yozgat’ta Sağlık Grup Başkanlığı yaptı. 10 Ağustos 2004 tarihinde Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atandı. Acil Serviste aktif olarak görev yaptı. 2005'te Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. 2012 yılında “Yılın Sağlık Çalışanı” seçildi. 2012 yılında Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atandı. 2015 Ocak ayında atandığı Türkiye İlaç ve Tıbbi İlaç Kurumu Başkan Yardımcılığı’na atandı. Son olarak sağlık Bakanlığı’nda Müsteşar Danışmanlığı ve Daire Başkanlığı görevini yürüten Dr. Hasan Aydınlık, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Son Güncelleme: 04.11.2015 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38