banner28
banner23
banner36

Hasta nakil ambulansları engel tanımadı

Büyükşehir hasta nakil ambulansları, kar-kış demeden hastalara hizmet veriyor

Hasta nakil ambulansları engel tanımadı

Büyükşehir hasta nakil ambulansları, kar-kış demeden hastalara hizmet veriyor

06 Ocak 2016 Çarşamba 11:50
Hasta nakil ambulansları engel tanımadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, karlı ve yağışlı havaların etkili olduğu günlerde bile yatalak ve yürüyemeyecek kadar hasta vatandaşları gidecekleri sağlık kuruluşlarına güvenli bir şekilde ulaştırıyor. Hasta nakil ambulansları, yılbaşından itibaren bu yana bölgemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havaya aldırmadan 328 hasta vatandaşa sağlık hizmeti vererek, tedavilerinin yapılması sağladı.

 

TEDAVİLERİ AKSAMADI

Hasta vatandaşların tedavilerinin aksatılmaması özelikle kar yağışının yoğun olduğu zamanlarda büyük önem arz ediyor. Büyükşehir Belediyesi de bu doğrultuda hasta nakil ambulans hizmeti ile Kocaeli’deki önemli bir görevi yerine getiriyor. 20 ambulansın görev yaptığı hizmetle Kocaeli’deki hasta vatandaşlar, kenti etkisi altına alan kar ve yağışlı havaya rağmen, tedavilerini aksatmadı. 

 

3 GÜNDE 328 HASTA TAŞINDI

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen hizmet kapsamında 20 ambulans kent genelinde hizmet veriyor. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan hizmet, kar yağışının başlayıp yoğunluğunu artırdığı 31 Aralık-2 Ocak günleri arasında da aksamadı. Yatalak, yürüyemeyecek durumda olan 328 hasta, Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansları ile hastaneye, oradan da tekrar evlerine ulaştırıldı.

 

YATALAK, YÜRÜYEMEYEN HASTALAR

Büyükşehir Belediyesi ambulans nakil hizmetinden yararlanmak için 441 11 41 numaralı hattı aramak yeterli. Ambulans hizmeti yatalak, yürüyemeyecek hastalar için hizmet sağlamakta. 

 

Son Güncelleme: 06.01.2016 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38