Hasta ve yakınlarının Kocaeli’deki evi

Büyükşehir, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor

Hasta ve yakınlarının Kocaeli’deki evi

Büyükşehir, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor

23 Kasım 2015 Pazartesi 10:38
Hasta ve yakınlarının Kocaeli’deki evi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi kapsamında 365 gün 24 saat hasta ve refakatçilerine tedavi sürelerince merkezden ücretsiz yararlanma imkanı sunuluyor.

 

MİSAFİRLER KONFORLU BİR ŞEKİLDE MİSAFİR EDİLİYOR

Kocaeli’de hastanelerde yatan hasta ve refakatçilerinin hastane koridorlarında kalarak mağduriyet yaşamamaları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi misafirhane olarak hizmet veriyor. Konum olarak İzmit  Körfezi’ne hakim çam ağaçları arasında oldukça havadar olan misafirhanenin manzarası ve bahçesi de, hasta ve refakatçilerine günün yorgunluğunu ve stresini unutturacak  şekilde düzenlendi. 44 yatak kapasiteli misafirhanede üç öğün yemek, sürekli duş imkanı, hastaların ilaç takibi için hemşire hizmeti ile hasta ve refakatçilerine evlerinin huzurunu aratmayacak bir mekan sunuluyor. Konaklama Merkezi’nde her oda girişinde parmak izi tanıma sistemi ile merkeze girişler güvenli bir şekilde sağlanıyor. Konaklama hizmeti için 444 11 41 numaralı Çağrı Merkezi veya 324 90 60–226 98 76 numaralı telefonlardan bilgi alınabiliyor.

 

HASTA VE REFAKATÇİLERE EV KONFORU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konaklama Merkezi’nde kalan Abidin Özcan ile eşi ve Sakine Çamur merkezden yararlananlar arasında. Merkezde kalan misafirlerden oldukça olumlu tepkiler alınan hizmet dahilinde hasta ve hasta yakınları, “Hastanede belediyenin kalacak yeri olduğunu bize söylediklerinde burayı hayal bile etmemiştik, burada her şey çok güzel, buradaki hizmetten ve bize karşı burada çalışanların davranışlarından çok memnunuz. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Hastane işlerimiz devam ettiği sürece merkezden yararlanmaya devam etmek istiyoruz çok teşekkür ederiz“ dedi.

 

Son Güncelleme: 24.11.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38