banner28
banner23
banner36

Hava Sıcaklıkları Düşüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Hava Sıcaklıkları Düşüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

20 Ocak 2022 Perşembe 12:21
Hava Sıcaklıkları Düşüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Cumartesi ve Pazar günü Kocaeli genelinde aralıklı kar yağışının yer yer yoğun olarak devam etmesinin beklendiği; hava sıcaklıklarının da Cuma günü mevsim normalleri civarında, diğer günler mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyretmesinin beklendiği bildirilmiştir.

Cuma günü (21.01.2022) sabah saatlerinden sonra kuvvetli yağmur olarak başlayacak yağışın kuvvetini azaltarak akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur şeklinde olacağı, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının da 3 / 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

Cumartesi günü (22.01.2022) parçalı çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı ve kar yağışının yer yer yoğun olacağı, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının da 1 / 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

Pazar günü (23.01.2022) parçalı çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği ve kar yağışının yer yer yoğun olacağı, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının da -2 / 1 derece olacağı tahmin ediliyor.

Cumartesi ve Pazar günü gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don hadiseleri ile kar yağışı nedeniyle ulaşımda meydana gelebilecek aksaklıklar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

KOCAELİ VALİLİĞİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38