Havuzlar eylül sonuna kadar açık

Büyükşehir Belediyesi’nin, Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzları 30 Eylül’e kadar hizmet vermeye devam edecek

Havuzlar eylül sonuna kadar açık

Büyükşehir Belediyesi’nin, Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzları 30 Eylül’e kadar hizmet vermeye devam edecek

04 Eylül 2015 Cuma 11:51
Havuzlar eylül sonuna kadar açık

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzları, 30 Eylül Çarşamba gününe kadar hizmet vermeye devam edecek. Haziran ayında sezon açılışı yapan havuzlar, bu yıl da sıcak yaz günlerinde Kocaelililerin adeta kurtarıcısı oldu. Havuzlardan yaz boyunca çok sayıda vatandaş ücretsiz olarak yararlandı. Havuzlar halk seansları çerçevesinde saat 22.00’ye kadar hizmet verdi.

İLGİ YOĞUN

Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin yüzme havuzlarına yaz sezonunda büyük ilgi gösterdi. Hanımlar için Cumhuriyet Mahallesi Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzu, beyler için ise Eski Gölcük Yolu Vinsan Tesisleri’ndeki yüzme havuzu hizmet verdi. İlginin yoğunluğu ve okulların açılmasının uzatılması nedeniyle havuzlardaki sezon kapanışı uzatıldı. Bu çerçevede haziran ayında açılan havuzlar, 30 Eylül Çarşamba günü sezon kapanışı yapacak.

BAYRAMDA AÇIK

Bu çerçevede havuzlar, 24-27 Eylül tarihlerinde arasındaki Kurban Bayramı süresince de açık olacak.

SICAK YAZ GÜNLERİNDE HAVUZ KEYFİ

Büyükşehir Belediyesi’nin havuzları bu yıl oldukça sıcak geçen yaz günlerinde Kocaelililerin kurtarıcısı oldu. Çok sayıda vatandaş, başvurularını yaparak ücretsiz bir şekilde bu tesislerden yararlandı.

HİJYEN STANDARDI EN YÜKSEK İKİ HAVUZ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin yüzme havuzları Kocaeli’nin hijyen açısından en yüksek standarda sahip havuzları olma başarısına imza attı. Büyükşehir Belediyesi’nin konu üzerindeki hassas tutumu nedeniyle havuzlar, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan her kontrolden yüzünün akıyla çıkmayı başardı.

SPOR OKULLARI DA YARARLANDI

Öte yandan havuzlardan bu yıl Spor Okulu öğrencileri de yararlandı. Spor Okulları’nın yüzme branşında eğitim alan öğrenciler, geleceğe yönelik kulaçlarını bu havuzlarda attı.

SEANS VE SAATLER AYNI

30 Eylül Çarşamba gününe kadar açık olan havuzlardaki seans ve saatler aynı olacak. Havuzlardan haftanın 6 günü ile 15.00-19.00 arasında Spor Okulları’nın yüzme branşı öğrencileri yararlanacak. Havuzlar, 13.30-14.30 ile 19.30-22.00 arasında halk seanslarına açık olacak. Vinsan tesislerindeki yüzme havuzu erkekler, Plaj Yolu’ndaki havuzu ise bayanlar için hizmet verecek. Seans saatleri her iki havuz için aynı şekilde gerçekleşecek.

FORM DOLDURMAK GEREKİYOR

Havuzlardan yararlanmak isteyen vatandaşların yüzme havuzu başvuru formunu doldurması gerekiyor. Formlara, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki “Spor Tesisleri Program Saatleri” linkinden ulaşılabilir. Formlar bunun yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Plaj Yolu Yüzme Havuzu ile Körfez Sanayi Mahallesi’ndeki havuzdan da elde edilebilecek. Havuzlardan yararlanmak isteyenlerden TİT (Tam İdrar Tahlili) raporu istenecek. Vatandaşlar havuzlarla ilgili 335 02 49 (Vinsan Tesisleri’ndeki havuz) ve 226 77 25 (Plaj Yolu’ndaki havuz) No’lu telefonlardan ayrıca bilgi alabilir.

Son Güncelleme: 04.09.2015 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38