Hayat gayemiz insanlığa hizmet

Kocaeli Milletvekili Aygün ve Başkan Karaosmanoğlu, Yesevi Ocağı mensuplarıyla bir araya geldi

Hayat gayemiz insanlığa hizmet

Kocaeli Milletvekili Aygün ve Başkan Karaosmanoğlu, Yesevi Ocağı mensuplarıyla bir araya geldi

10 Mart 2014 Pazartesi 11:40
Hayat gayemiz insanlığa hizmet

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni kurulan Yesevi Ocağı yönetimi ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Sekapark Otel’de gerçekleştirilen ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün yanı sıra Yesevi Ocağı Başkanı Şener Keser’in de katıldığı programda Başkan Karaosmanoğlu öğrencilerle sohbet etti.

 

DERTLERİ ORTADAN KALDIRMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ

Kent yöneticileri ile kent halkı arasında hiçbir farkın olmadığını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ”Belediye başkanı olarak herkesin derdini dert edinmek ve bu dertleri çözmek, ortadan kaldırmak zorundayız. Hayat gayemiz insanlığa hizmet etmek etmektir’’ dedi.

 

AHMET YESEVİ ÖRNEK BİR İNSANDIR

Başkan Karaosmanoğlu, “Hoca Ahmet Yesevi, Türk dünyasında doğan ilk güneşlerden biridir. Her birimiz ona layık olmaya çalışacağız. Önce kendimizi kontrol edeceğiz, düzelteceğiz. Hedeflerimiz olacak, örnek alacağımız insanlar olacak. İslam dünyasını, Türk dünyasını aydınlatan gönül dostu Ahmet Yesevi bunlardandır. Anadolu erenleri görevlerini yaptı, şimdi sıra bizde” ifadelerini kullandı.

 

KENDİMİZİ ÇOK İYİ YETİŞTİRECEĞİZ

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Mesleğimizde iyi yetişeceğiz. Yürüdüğümüz yolda sabırla ilerleyeceğiz. Ama bunun için büyük gayretler gerekiyor. Birileri gayret etmezse dertlerimiz, sorunlarımız ortadan kalkmaz. Kendimizi çok ama çok iyi yetiştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.03.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38