Hayat kurtarma timine 2 yeni jet-ski

Büyükşehir İtfaiyesi, Kocaeli sahillerinde güvenliği bu yaz da sıkı tutacak

Hayat kurtarma timine 2 yeni jet-ski

Büyükşehir İtfaiyesi, Kocaeli sahillerinde güvenliği bu yaz da sıkı tutacak

30 Nisan 2014 Çarşamba 11:02
Hayat kurtarma timine 2 yeni jet-ski

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahillerde insan hayatına önem veriyor. Kocaeli sahillerinde bu hizmeti yerine getiren hayat kurtarma timine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından iki adet yeni jet-ski alınarak filo altıya çıkarıldı. Teslim törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve itfaiye personeli katıldı.

 

CAN KURTARMA AMAÇLI

130 beygir gücünde olan Jet-ski 55 deniz mili hız yapabilme kapasitesine sahip. Güven veren hayat kurtarma timinin jet-ski filosuna dahil olan yeni araçlar can kurtarma amaçlı olarak Kocaeli sahillerinde kullanılacak. Öte yandan hayat kurtarma timi bünyesinde 6 adet Zodyak Bot da bulunuyor.

 

SAHİLLERİN GÜVENLİĞİ EMİN ELLERDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Hayat Kurtarma timi bu yıl da vatandaşların Kocaeli sahillerinde güvenle denize girmelerini sağlayacak.

 

Son Güncelleme: 30.04.2014 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38