Her yaşta müzik için 'haydi koroya'

Türk Tasavvuf, Türk Sanat, Türk Halk Müziği ve Çocuk Koroları için başvuru süresi başlıyor

Her yaşta müzik için 'haydi koroya'

Türk Tasavvuf, Türk Sanat, Türk Halk Müziği ve Çocuk Koroları için başvuru süresi başlıyor

28 Eylül 2014 Pazar 13:05
Her yaşta müzik için 'haydi koroya'
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl hayata geçirdiği "Kocaeli Müzikle Buluşuyor" projesi devam ediyor. Bu çerçevede kurulan Türk Tasavvuf, Türk Sanat, Türk Halk Müziği ve Çocuk Koroları bu yıl da yine faaliyetlerine devam edecek. Korolara katılmak isteyenler için başvuru süresi 29 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

KOROLARIN YAŞ ARALIKLARI

Tasavvuf ve Türk Halk Müziği Koroları için yaş aralığı 17-30 olarak belirlendi. Türk Sanat Müziği Korosu için ise yaş kıstası bulunmuyor. Çocuk Korosu ise 7-14 yaş arasındaki çocuklardan meydana gelecek. 

KONSERVATUVAR EĞİTMENLERİ ÇALIŞTIRACAK

Koroları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenleri çalıştıracak. Tasavvuf Müziği Korosu'nu Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Türk Sanat Müziğini korosunu Neşe Sarısözen Adalı, Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu'nu ise Nuray Polat yönetecek. 

BAŞVURULAR PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Korolara katılmak isteyenler için ise başvuru pazartesi günü (29 Eylül) başlıyor. Başvurular Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü'ne bağlı olan fuar içindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi'ne yapılacak. Başvuru sırasında vatandaşlardan iki fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi istenecek. Başvuru süresi 10 Ekim Cuma günü sona erecek. Vatandaşlar, detaylı bilgiyi Büyükşehir Belediyesi'nin 441 11 41 No'lu Çağrı Merkezi Birimi'nden edinebilir. ​

Son Güncelleme: 28.09.2014 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38