banner28

Hit Parçalar

En çok dinlenen ve satan müzikler hit mp3 parçaları olarak adlandırılır.

Hit Parçalar

En çok dinlenen ve satan müzikler hit mp3 parçaları olarak adlandırılır.

20 Nisan 2014 Pazar 10:36
Hit Parçalar

En çok dinlenen ve satan müzikler hit mp3 parçaları olarak adlandırılır. Albümler, şarkılar, hareketli ve duygusal parçalar çıktıkları döneme damga vururlar ve dillerden düşmezler. Bazıları ise dinlenip, unutulur ve eskirler. Önemli olan her döneme hitap edecek parçalardır.  Evde, dışarıda söylemekten ve dinlemekten hep keyif aldığımız parçalardır. Dışarı da bir anda duyduğumuz eski bir parça hala popülerliğini koruyor ve o zevki yaşatıyorsa en hit odur. Yinede biz 1980’lerden 2000’lere kadar isminden söz ettiren en iyi pop hit parçaları sıraladık.

En İyi Hit Parçalar

En iyi listemizin başında Hande Yener’in Kırmızı adlı parçası var. Tüm giderli şarkılar arasında neredeyse en iyisi olmuştur. Gülşen’in Of Of ise döneme damgasını vurmuştur. Her yerde çalan bir hit parça haline gelmiştir. Serdar Ortaç her döneme vurgu yapan bir sanatçıdır. Fakat Dansöz parçası ile farkını ortaya koymuş ve şarkısı ile ortalığı yıkıp geçmiştir ve en çok bilinen ilk üç hit mp3 parçaları arasına girmiştir.

Hit Parça Listesi

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Yediden yetmişe her kesime hitap eden bu şarkılar arasında en büyük yankıyı Tarkan’ın Şımarık şarkısı oluşturmuştur. Sadece Türkiye de değil dünya çapında ses getiren bir parçadır. Yukarıda sıralanmış olan şarkı ve sanatçılar söz konusu olduğunda bu ünlülerin ülkemiz müzik sektöründe ses getiren insanlar olduğu gözler önüne serilmektedir.

 

Son Güncelleme: 20.04.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38