Hizmetler aksamayacak

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Hizmetler aksamayacak

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi.

28 Temmuz 2016 Perşembe 17:18
Hizmetler aksamayacak

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi. Köy pazarında kendi ürettikleri malları satan ve alışverişe gelen Kandıralılarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, “Dün nasıl projelerimizi gerçekleştiriyorsak, bugün ve yarın da bu aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizde en küçük aksamanın yaşanmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

“VATANDAŞIMIZLA KADER BİRLİĞİ YAPTIK”

Her çarşamba Kandıra’da kurulan pazarda gerek meydanlarda gerek dualarla bu darbe girişiminin karşısında duran milletimizin her ferdine teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 Temmuz darbe girişimi sonrası 81 ilde ve kentimizde meydanlara toplanan milletimiz, demokrasi ve Cumhuriyeti nasıl sahiplendiğini ortaya koymuştur. İnsanlarımız meydanları bugün de dahi terk etmeyerek dünyaya önemli bir mesaj vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) püskürtülen darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmeler halkımız tarafından yakından takip edildiğini de görmekteyiz. Büyükşehir olarak ilk andan itibaren bu darbe girişiminin engellenmesi konusunda çalışanlarımızla büyük çaba gösterirken, milletimizde bu hainlere asıl darbeyi vurmuştur. Bundan sonra asıl yapmamız gereken çok daha dikkatli olmaktır. Vatandaşlarımızla birlikte her daim olduğu gibi yine kader birliği yaptık” diye konuştu.

 

VATANDAŞLAR BAŞKANA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, belediye başkanı Ünal Köken ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder’in de eşlik ettiği birlikteliklerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra pazarındaki yerel üreticilerden alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Vatandaşların 15 Temmuz darbe girişimi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu, “Milletimizin çok önemli bir olayı devlet kurumlarının ortaklaşa hareket etmesiyle püskürttü.  Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun. Bir kez daha şehitlerimizin mekânı cennet, ruhları şad olsun. Demokrasi ve ülkemizin özgür kalması yönünde o kahramanlar canlarını ortaya koydular” dedi.

 

“BÜYÜKŞEHİR YOLUNA VE HİZMETLERİNE BAKIYOR”

Ülke tarihi boyunca darbelerden çok çekmiş bu aziz milletin bu sefer hainlere fırsat vermediğini bir kez daha belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu köklü medeniyete sahip ülkemiz, milletinin ferasetli duruşuyla büyük bir badire atlamıştır. Halkımız vatanına sahip çıktığını dünyada bizden hoşnut olmayan başka ülkelere de göstermiştir. Darbecilerin en önemli hedefleri arasında yer alan Büyükşehir Belediyesi, önüne ve hizmetlerine bakmaktadır. Tek gayemiz var, daha çok hizmet ederek vatandaşımızın yaşantısını kolaylaştırmaktır. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu anlayışla ilk günkü gibi çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 28.07.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra çetin 2018-03-22 08:35:25

hayalimdeki okul

banner34

banner39

banner37

banner38