banner28

Hizmetlerimizde STK’ların payı büyük

Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile Kocaeli Artvinliler Derneği’nin yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Hizmetlerimizde STK’ların payı büyük

Kocaeli Aile Hekimleri Derneği ile Kocaeli Artvinliler Derneği’nin yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

04 Şubat 2014 Salı 14:41
Hizmetlerimizde STK’ların payı büyük
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Oğuzhan Gün ve Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Nuri Yılmaz ile yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. ‘’Kocaeli’ye gözümüz gibi bakıyoruz’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, yeni dönemde de hizmetlerinin artarak devam edeceğini ve bu hizmetlerde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) büyük payı olduğunu ifade etti.

 

STK’LAR KENTİN GELİŞİMİNDE ÇOK ÖNEMLİ

STK temsilcilerini ayrı ayrı kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplumunun gelişmiş ülkelerde çok önemli bir yerinin olduğunu vurguladı. STK’ları kentin gelişiminde önemli bir unsur olarak gördüklerini ve bu amaçla fuar içinde Sivil Toplum Merkezi’ni faaliyete geçirdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “10 yılda Kocaeli’ne çok önemli hizmetler yaptık, ancak daha yapacak çok işimiz var. Yine Kocaeli halkına haftanın 7 günü 24 saat hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’İ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Kocaeli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Oğuzhan Gün ise kentte yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Annelere süt ve cenaze hizmetleri gibi sosyal çalışmaların çok yerinde olduğunu vurgulayan Gün, “Biz de koruyucu sağlık hizmetlerine önem veriyoruz. Sağlık bütçesi açısından aile hekimliği çok önemli. Aile hekimlerimizin yaptığı muayeneler tamamen ücretsiz” şeklinde konuştu.

 

İŞBİRLİĞİ KOLAYLIKLAR SAĞLIYOR

Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Nuri Yılmaz ise dernek olarak birçok çalışma yaptıklarını ifade etti. Öğrencilere burs ve Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine gıda gibi sosyal hizmetlerinin olduğunu belirten Yılmaz, “Biz kendimiz yetmediğimiz yerlerde kamu kurumlarına yönlendiriyoruz. Yerel yönetimler bu konularda çok yardımcı oluyor. Dernekler ve belediyelerin işbirliği içerisinde hareket etmesi vatandaşlara çok büyük kolaylık sağlıyor” dedi. Yılmaz, Başkan Karaosmanoğlu’nu 15 Mart’ta düzenleyecekleri geceye de davet etti.

Son Güncelleme: 04.02.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38