Hollandalı öğrenciler, stajını Kocaeli İtfaiyesi’nde yaptı

Hollanda Lentiz Life College öğrencileri, Kocaeli İtfaiyesi’nde staj yaptı

Hollandalı öğrenciler, stajını Kocaeli İtfaiyesi’nde yaptı

Hollanda Lentiz Life College öğrencileri, Kocaeli İtfaiyesi’nde staj yaptı

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:31
Hollandalı öğrenciler, stajını Kocaeli İtfaiyesi’nde yaptı

 Hollanda’nın Roterdam kenti Lentiz Life College çevre yüksekokulunun üç öğrencisi, Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığı’nda 5 günlük staj yaptı. İtfaiye Eğitim Alanı KOBİTEM’de uygulamalı ve pratik itfaiyecilik eğitimi alan Hollandalı öğrenciler, ilimizdeki tarihi mekanları da gezdi.

 TEORİK VE PRATİK EĞİTİM ALDILAR

İki kız bir erkek Hollandalı öğrenci ilimizde misafir olduğu beş günlük süre zarfında, Kocaeli İtfaiyesi’nin teşkilat yapısı, itfaiye tarafından kullanılan araç, gereç ve ekipman ile çalışma düzeni, yangın, arama-kurtarma, trafik kazaları, kimyasal olaylara müdahale yapılanması gibi birçok konuda yetkili ve eğitmenlerden bilgi aldı.

 TARİHİ MEKANLARI GEZDİLER

İtfaiye Eğitim Merkezi KOBİTEM’de, itfaiyecilerin eğitimiyle ilgili uygulamalı olarak bilgi alan ve pratik yapan öğrenciler, yararlı bir staj dönemi geçirmiş oldu. Kentimizde kendilerine gösterilen ilgi ve verilen bilgiler nedeniyle oldukça memnun olduklarını belirten öğrenciler, kentimizin tarihi mekanlarını da gezerek, Kocaeli hakkında  bilgi sahibi oldu. Misafir stajyer öğrenciler, güzel anılarla kentimizden ayrıldı.

Son Güncelleme: 28.05.2015 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38