banner28
banner23
banner36

Hyundai’den kazalarda acil müdahale eğitimi için iki araç

Hyundai Assan firması, trafik kazası eğitimlerinde kullanılmak üzere Kocaeli İtfaiyesi’ne iki adet araç verdi

Hyundai’den kazalarda acil müdahale eğitimi için iki araç

Hyundai Assan firması, trafik kazası eğitimlerinde kullanılmak üzere Kocaeli İtfaiyesi’ne iki adet araç verdi

13 Ocak 2016 Çarşamba 10:57
Hyundai’den kazalarda acil müdahale eğitimi için iki araç
Hyundai Assan firmasının yılbaşında işe başlayan Başkan ve CEO’su Mong Hyun Yoon, ayağının tozuyla bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Firma, üretim hatası tespit ettiği iki aracı eğitim amaçlı kullanılmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne verdi. İki araç itfaiye eğitim merkezinde trafik kazası eğitimlerinde yaralı kurtarma ve acil müdahaleler için kesilerek parçalanacak.

 GERİ DÖNÜŞÜME GİDECEK

Üretim hatası olan araçları geri dönüşüme gönderen firma, sosyal sorumluluk gereği iki aracını Kocaeli İtfaiyesi’ne verdi. Trafik kazalarına müdahale tekniklerini öğrenecek olan itfaiyecilerce eğitim amaçlı olarak parçalanacak araç, firma tarafından tekrar geri alınarak geri dönüşüme gönderilecek. Araçlar eğitimde parçalanarak hurda haline getirilirken, itfaiyeciler trafik kazalarına müdahalede tecrübe kazanacak.

 EĞİTİME KATKI

Hyundai Assan Başkan ve CEO’su Mong Hyun Yoon araçları İtfaiye Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz’a teslim etti. Teslim esnasında Hyundai Assan Tesis Yönetimi Bölümü Kıdemli Müdürü İsmail Çanakçı ve tesisin İş Sağlığı Ve Güvenliği Müdür Yardımcısı Tayfun Kezer de hazır bulundu. Mong Hyun Yoon araçların teslimi sırasında yaptığı konuşmada,  itfaiyecilerin eğitimlerine katkı sunmaktan memnun olduklarını ifade etti.

 ARAÇLAR ÇOK İŞE YARAYACAK

İtfaiye Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz da, gösterdikleri sosyal sorumluluk anlayışından dolayı, Hyundai Assan firma yetkililerine teşekkür ederek, Kocaeli İtfaiyesi olarak ülkemizdeki tüm itfaiyecilerin eğitimini üstlendiklerini ifade etti. Palaz, ülkemizin ve kentimizin uluslararası bir trafik aksı üzerinde yer alması nedeniyle, bu araçların, tüm insanlara hizmet etmiş olacağını söyledi.

 

ZAMAN KAYBETMEDEN MÜDAHALE

Salih Palaz konuşmasında, kaza anında zamanın çok değerli olması nedeniyle, itfaiyecilerin zaman kaybetmeden müdahale edebilmeleri açısından, yeni nesil araçların elektrik tertibatı ve benzeri konularda da bilgilenmeye ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Palaz, bu konuda personele eğitim verilmesini ve araçların şemalarının verilmesini talep etti. Önümüzdeki günlerde, firma yetkililerinden bir eğitim alınması konusunda mutabık kalındı. Hyundai Assan yetkilileri, benzeri şekilde defolu araç çıkması halinde, yine araç vereceklerini ifade etti.

 

Son Güncelleme: 14.01.2016 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38