İLYAS ŞEKER KÖRFEZİ TURLADI

Gerçekleşen 1 Kasım genel seçimlerinde 26.dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen İlyas ŞEKER körfez ilçede STK ve nokta ziyaretleri gerçekleştirdi.

İLYAS ŞEKER KÖRFEZİ TURLADI

Gerçekleşen 1 Kasım genel seçimlerinde 26.dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili seçilen İlyas ŞEKER körfez ilçede STK ve nokta ziyaretleri gerçekleştirdi.

09 Aralık 2015 Çarşamba 12:38
 İLYAS ŞEKER KÖRFEZİ TURLADI
AK Parti körfez ilçe teşkilatının organize ettiği teşekkür mahiyetindeki ziyaretler büyük takdir topladı.
Körfez ilçede ilk ziyaret noktası Körfez Şoförler Odası oldu oda Başkanı Ali KARADENİZ ve yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek soför esnafının sıkıntıları konusunda ŞEKER e bilgi verdi, ardından Körfez 10.nolu Otobüsçüler Kooperatifine gerçekleşen ziyarette ise Kooperatif Başkanı İsmail KAHRIMAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi siyasetin halkın yararına yapılan bir eylem olduğuna değinen KAHRIMAN sadece seçimden seçime değil seçimden sonrada halkla bir araya geldiği için Körfez İlçe Teşkilatı ve İlyas ŞEKER e teşekkür ederek başarılar diledi, körfez ilçedeki son STK ziyaretini Körfez Esnaf Odasına gerçekleştiren İlyas ŞEKER burada oda Başkanı Yahya ÖZTÜRK ve yönetimi tarafından ilgiyle karşılandı sohbet havasında geçen ziyarette oda Başkanı Yahya ÖZTÜRK ziyaretten duyduğu memnuniyete değinerek ülkenin içinde bulunduğu istikrar ortamına en çok küçük esnafın ihtiyacı olduğunu inşallah 1 Kasım genel seçimlerinden sonrada bu havanın devam edeceğine olan inancını dile getirdi.Kocaeli Milletvekili ŞEKER ve Körfez İlçe Teşkilatı daha sonra bir dizi nokta ziyaretleri gerçekleştirdi hayatını kaybeden teşkilat mensuplarının ailelerine başsağlığı ziyaretleri gerçekleştirildi hasta olan teşkilat mensuplarına geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunuldu.
 Günün sonunda yapılan ziyaretlerden oldukça memnun olan İlyas ŞEKER milletin asıl, kendilerinin de vekil olduklarını unutmadan fırsat buldukça körfez ilçede bu ve buna benzer ziyaretlerinin süreceğini ifade etti.  İlçe Başkanı Osman BADEM ise AK Partinin kuruluşundan bugüne milletin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet politikası geliştirdiğini belirterek, eğer bir parti kurulduğu 14 yıl içerisinde girdiği 10 seçimden de 1. Parti olarak çıkıyorsa yapmış olduğu icraatların milletimiz nezdinde ne derecede kabul gördüğünün ifadesidir. Bu inanç ve azimle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin uzak olmadığını bölgesinde ve dünyada lider ülke olacağını bunu milletimizin desteğiyle başaracaklarını söyledi.

Son Güncelleme: 10.12.2015 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38