banner28
banner23
banner36

Irak'ta kaçırılan işçi ailesine kavuştu

Irak’ta kaçırıldıktan sonra dün Basra’da serbest bırakılan işçilerden Derinceli Ercan Özpilavcı evine döndü.

Irak'ta kaçırılan işçi ailesine kavuştu

Irak’ta kaçırıldıktan sonra dün Basra’da serbest bırakılan işçilerden Derinceli Ercan Özpilavcı evine döndü.

18 Eylül 2015 Cuma 11:04
 Irak'ta kaçırılan işçi ailesine kavuştu
2 Eylül tarihinde Irak’ta çalıştıkları şantiyeden kaçırılan 18 işçiden biri olan ve dün Basra’da serbest bırakılan Ercan Özpilavcı, uçakla getirildiği İstanbul’dan Kocaeli’ne gelerek Derince Çınarlı Mahallesindeki evine döndü. Öğlen saatlerinde, birlikte serbest bırakıldığı işçi Necdet Yılmaz ile birlikte THY’nin tarifeli uçağı ile İstanbul’a getirilen Ercan Özpilavcı, İstanbul’da yapılan gerekli işlemlerin ardından çalıştığı firma tarafından tahsis edilen araç ile Derince ilçesinde bulunan evine getirildi.
Eşi sevinçten bayıldı
Ercan Özpilavcı’nın eve gelmesi ile birlikte sevinç çığlıkları içerisinde kendisini karşılayan eşi Birgül Özpilavcı, eşine sarıldığı sırada baygınlık geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilen eşi evin içerisine taşındı. Ayrıca Ercan Özpilavcı’nın annesi Akkadın Özpilavcı da oğluna sıkı sıkı sarılarak mutluluk gözyaşları döktü. Eve girmeden önce kendisini bekleyen basın mensuplarına da açıklama yapan Ercan Özpilavcı, oradaki durum hakkında bilgi veremeyeceğini belirterek diğer arkadaşlarının hala orada esir durumunda olduğunu söyledi.
Diğer arkadaşların sağlık durumu iyi
Ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ercan Özpilavcı, “İnşallah diğer arkadaşlarım da kurtulur. Herhangi bir işkence görmedik. Sadece ilk kaçırıldığımız gün biraz işkence yaptılar. Onun dışında bir şey olmadı. Biz yetkililerden hiç kimseye ulaşamadık. Bizi görüştürmediler. Diğer arkadaşlarımdan bilgi gelmediği sürece bir şey söyleyemem. Gereken ifadeyi İstanbul’da havalimanında zaten yetkililere verdim. Diğer arkadaşlarımın sağlık durumları da orada iyi durumda. Allah’a şükür bir şeyleri yok. Bundan sonra da erken bırakılmaları yönünde umudumuz var” dedi.

Son Güncelleme: 20.09.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38