banner28
banner23
banner36

İşçilerden Başkan Karaosmanoğlu’na büyük destek

Lastik İş Sendikası yönetimi, işçileri ve aileleriyle bir araya gelen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan’a, lastik çalışanları büyük destek verdi

İşçilerden Başkan Karaosmanoğlu’na büyük destek

Lastik İş Sendikası yönetimi, işçileri ve aileleriyle bir araya gelen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan’a, lastik çalışanları büyük destek verdi

24 Mart 2014 Pazartesi 16:52
İşçilerden Başkan Karaosmanoğlu’na büyük destek
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Lastik İş Sendikası tarafından düzenlenen programa katıldı. Sendika Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Lastik İş Sendikası’na bağlı işçiler ve aileleri katıldı.

 

BU İŞÇİ SENİNLE GURUR DUYUYOR

Lastik İş Sendikası’nın eski Gölcük Yolu üzerindeki sosyal tesislerinde düzenlenen programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, konfetiler ve “Bu işçi seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu’nun da alkışla karşılık verdiği işçiler, büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

LASTİK İŞ SENDİKASI ÖRNEK ALINMALI

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Lastik İş Sendikası’nın takdir edilecek ve örnek alınacak bir sendika olduğunu belirtti. Gönüller bir olunca her şeyin çok güzel olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Sendika, işveren ve işçi böyle bir araya gelince çok mutlu oluyorum. Bu bizim için kentimiz için büyük bir zenginlik” dedi.

 

EMEĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Fabrikaların herkesin malı olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Özel olsun kamu olsun fabrikalarımızın hepsi bize ait. Burada vergi veriliyor buradaki insanlarımız çalışıyor ve kentimize katkı sağlıyor. Dolayısıyla emeğimize fabrikalarımıza sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

KENTİMİZİ YENİ UFUKLARA TAŞIYACAĞIZ

Ailesinin geçimini sağlamak için emek veren çalışanları selamladığını söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “5 yıldır belediye başkanı olarak karşınızdayım. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte şehrimizi daha yeni ufuklara taşımak için çalıştık. Bu görevler emanettir. Biz de emanete sahip çıkmak adına gece gündüz çalıştık” dedi.

 

KARACAN’DAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Daha önceki dönemlerde belediye çalışanlarının maaşlarını alamadığını belirten Başkan Doğan, göreve gelir gelmez ilk iş olarak işçinin alnındaki ter kurumadan hakkını verdiklerini söyledi. Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan ise “Birlik ve beraberliğimize ortak olan başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2014 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38