banner28
banner23
banner36

İtfaiyecilikte gönüllülük esastır

Kocaeli’de görev yapan Gönüllü İtfaiyeci müfreze sorumluları, Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş’u ziyaret etti

İtfaiyecilikte gönüllülük esastır

Kocaeli’de görev yapan Gönüllü İtfaiyeci müfreze sorumluları, Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş’u ziyaret etti

04 Nisan 2014 Cuma 14:38
İtfaiyecilikte gönüllülük esastır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde kendi ilçelerindeki itfaiye müfrezelerinde görev yapan gönüllü itfaiye erleri, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’u ziyaret etti. Ziyarette AFKOM Şube Müdürü Ömer İslam da hazır bulundu. İtfaiyecilik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, itfaiyecilikte gönüllülük ilkesinin esas olduğunu, gönülsüz bu mesleğin yapılamayacağını dile getirdi.

 

İLK MÜDAHALE ÖNEMLİ

İtfaiyecilerin can ve mal kurtarmak için tüm gayretiyle mesleklerini icra ettiklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, “Kocaeli’de gönüllü itfaiyecilerin sayısı takdir edilecek düzeyde. Yangına ilk müdahalede gönüllü müfrezlerimize büyük görev düşüyor. İlk müdahale canın ve malın korunmasında hayati önem taşıyor. Bu meslekte saniyelerin önemi var. Erken müdahale önemli. Gönüllü itfaiyecilerimiz de bu noktada devreye girerek olay yerine en yakın ekip olarak müdahalede bulunuyorlar” şeklinde konuştu. 

 

 

Son Güncelleme: 04.04.2014 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38