İZAYDAŞ ilk altı ayını değerlendirdi

İZAYDAŞ, 2015 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi

İZAYDAŞ ilk altı ayını değerlendirdi

İZAYDAŞ, 2015 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi

30 Temmuz 2015 Perşembe 10:35
İZAYDAŞ ilk altı ayını değerlendirdi
 İZAYDAŞ yöneticileri, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini aktardı. Genel Müdür Muhammet Saraç, toplantının sonunda “Yapılan işin büyüğü küçüğü olmaz. Her detay bizim için önemli olmalı. Belki küçücük bir detay büyük bir resmin parçası olabilir” dedi.
 6 AYLIK FAALİYETLER
Müdür, şef ve sorumluların katıldığı Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı, İZAYDAŞ Genel Müdürlük toplantı salonunda yapıldı. Tam gün süren toplantıda yöneticiler sırayla, 2015 yılının ilk altı ayında hedeflerin gerçekleşme durumunu, karşılaştıkları sorunların kaynağı ve çözüm yolları ile önümüzdeki altı aya dair planlamalarını sunumlar eşliğinde anlattı.
 ULUDAĞ: KAT ETTİĞİMİZ MESAFE ÖNEMLİ
Toplantının değerlendirme bölümünde konuşan Teknik Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ, İZAYDAŞ’ın samimiyetle ve özveriyle çalışan güçlü bir şirket olduğunu belirtti. Uludağ “Her zaman ileriye doğru attığımız adımlarla ve yeni yatırımlarımızla devam ediyoruz. Özellikle yönetim sistemleri ve enerji üretimi alanlarında kat ettiğimiz mesafe önem arz ediyor. Bu başarılarda her bir çalışanımızın katkısı var. Bugün burada bize düşen, artılarımızı söylerken eksiklerimizi de görüp çözüm yolları üretmektir” diye konuştu.
 KARAKUŞ: İZAYDAŞ’I GÜÇLÜ BİR KADRO YÖNETİYOR
Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş ise, İZAYDAŞ’ı alanında uzman, tecrübeli ve yüksek tahsilli güçlü bir kadronun yönettiğine dikkat çekti. Kurumun performansının iyi olduğunu kaydeden Karakuş, “Artıları ve eksileri ile genel anlamda ana parametrelerde iyi durumdayız. İş akışı esnasında teşhis edilen problemlerin çözümü konusunda özellikle orta kademe yönetici arkadaşlarımızın, ekibi ile birlikte daha fazla inisiyatif aldığında çok daha hızlı mesafe alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
 SARAÇ “LİDER, UZMAN VE GÜÇLÜ BİR ŞİRKETİZ”
Toplantının kapanış konuşmasını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, son yıllarda şirket olarak ortaya konan performansa katkı sağlayan bütün çalışan ve yöneticilere teşekkür etti. İZAYDAŞ’ın aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir şirketi olduğunu kaydeden Genel Müdür Saraç, “Biz Türkiye’de alanında lider, uzman ve güçlü bir şirketiz. Bizler bunu tüm ciddiyetimizle göstermeye devam edeceğiz. Tabi bu noktada bize her türlü desteği veren, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 “ÇALIŞANLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”
Yapılan sunumlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Müdür Saraç, herkesin daha güçlü bir iletişim içinde olması gerektiğini söyledi. Saraç, “Çalışanlarımızın memnuniyetini önemsiyoruz. Motivasyon için her kademedeki arkadaşımız, birlikte çalıştıkları kişilerin farkında olmalı. Dertlerini, eksiklerini, bilmeli” şeklinde konuştu.
 “KÜÇÜK BİR DETAY BÜYÜK BİR RESMİN PARÇASI OLABİLİR”
Genel Müdür Muhammet Saraç konuşmasında, yönetim sistemleri, denetimler, iş sağlığı ve güvenliği, ziyaret programları, ihale ve muayene komisyonları, enerji üretimi, çalışan memnuniyeti, eğitim, pazarlama stratejileri, mali ve idari konulardaki çalışmalar, evsel ve endüstriyel katı atıkların kabul ve bertaraf süreçleri hakkında başlıklar halinde tek tek görüşlerini dile getirdi. İş sağlığı ve güvenliği ile müşteri memnuniyeti konularında daha hassas olunması gerektiğini ifade eden Genel Müdür Saraç, “Tespit ettiğimiz çok küçük eksiklikler bile bizim için değerli olmalı. Yapılan işin büyüğü küçüğü olmaz. Belki küçücük bir detay büyük bir resmin parçası olabilir” dedi.

Son Güncelleme: 31.07.2015 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38