banner28

İZAYDAŞ, REW İstanbul’da

İZAYDAŞ, İstanbul’da düzenlenen uluslar arası çevre buluşmasına katıldı

İZAYDAŞ, REW İstanbul’da

İZAYDAŞ, İstanbul’da düzenlenen uluslar arası çevre buluşmasına katıldı

17 Haziran 2015 Çarşamba 11:39
İZAYDAŞ, REW İstanbul’da

 Türkiye’de atık yönetiminin lider kuruluşu İZAYDAŞ, uluslararası çevre buluşması REW İstanbul’da yerini aldı. En yeni teknolojilere ve çevre gündemine yön veren organizasyona ev sahipliği yapan REW İstanbul’daki İZAYDAŞ standına atık üreticileri yoğun ilgi gösterdi.

 STANDIMIZA YOĞUN İLGİ

İZAYDAŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 11.’si düzenlenen Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı REW İstanbul’da profesyonellerle buluştu. “Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” alanlarında 2015’in en yeni ürün, teknoloji ve uygulamalarına ev sahipliği yapan organizasyon üç gün sürerken İZAYDAŞ standı ve uzman ekibi yoğun ilgi gördü.

 SARAÇ, REW İSTANBUL’U İNCELEDİ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, öncelikle İZAYDAŞ standında ekibi ile bir araya gelerek fuar çalışmaları hakkında bilgi aldı. Alanında uzman firma ve sektör temsilcileri ile de buluşup sohbet eden Saraç, REW İstanbul’un çevre ilgili yapılan çalışmalara sunduğu katkının önemli olduğunu belirtti. İZAYDAŞ olarak çevre ile ilgili yeni teknolojileri yakından takip ettiklerini kaydeden Saraç, “Bu şekilde şirketimizi ayakta tutuyor, her geçen gün büyümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 YÜZLERCE FİRMA BİNLERCE ZİYARETÇİ

Yüzlerce firma geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojileri ile ilgili son yeniliklerini İstanbul’da sergiledi. Fuara, 21 ülkeden 286 firma katıldı.

Yerel yönetimlerin de yoğun ilgi gösterdiği fuarda, örnek çevre projeleri de tanıtıldı.

 

Son Güncelleme: 19.06.2015 12:59
Anahtar Kelimeler:
İZAYDAŞREW İstanbul’da
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38