banner28
banner23
banner36

Kaçak midye avcılarına ceza

Zabıta, emniyet ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ‘Kuş Cenneti’nde kaçak midye avcılığı yapan şahıslara ceza kesildi  

Kaçak midye avcılarına ceza

Zabıta, emniyet ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ‘Kuş Cenneti’nde kaçak midye avcılığı yapan şahıslara ceza kesildi  

12 Kasım 2020 Perşembe 11:50
Kaçak midye avcılarına ceza

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde göçmen kuşların sıklıkla konakladığı yer olan bölgede denetimler gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu ‘Kuş Cenneti’ diye bilinen bölgede kaçak midye avcılığı yapan kişilere ceza verildi.

KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK

Yakalanan şahıslara, Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Su Ürünleri Kanununa kabahatten ceza kesildi. Bölgede yapılan aramalarda çok sayıda midye toplamada kullanılan araç ve balık yemi ele geçirildi. Ekipler, doğal yaşamı tehdit eden hiçbir avcılık türüne izin vermeyeceklerini ve gereken yasal işlemleri yapacakları konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Kuş Cenneti olarak bilinen ve her türlü avlanmanın yasak olduğu sulak alanda, ekipler sık sık denetimler gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz ay yapılan denetimlerde de midye avcıları tespit edilmiş, ekipleri gören kaçak avcılar denize açılarak kaçmaya çalışmıştı. Ancak ekipler tarafından yakalanan şahıslara Su Ürünleri Kanununa kabahatten ceza kesilmişti.

Son Güncelleme: 12.11.2020 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38