Kadınları Taciz Eden Sapık Tutuklandı

İzmit’te birçok kadına tacizde bulunan Furkan Ö. isimli şahıs gece saatlerinde motosikletiyle gezerken yakalandı. 19 yaşındaki tacizci çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kadınları Taciz Eden Sapık Tutuklandı

İzmit’te birçok kadına tacizde bulunan Furkan Ö. isimli şahıs gece saatlerinde motosikletiyle gezerken yakalandı. 19 yaşındaki tacizci çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

29 Kasım 2015 Pazar 13:02
 Kadınları Taciz Eden Sapık Tutuklandı
İzmit’te çok sayıda kadını taciz ederek cinsel organını dahi gösteren sapık yakalandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; N.B isimli bir kadın yaklaşık 1 hafta önce karakola gelerek taciz edildiğini söyledi ve müracatta bulundu. Konuyla ilgili olarak ifadesi alınan N.B., İzmit Çınarlı Camii yakınlarında işten çıkıp evine gittiği sırada pasaj içerisinden geçerken kendisini bir erkeğin takip ettiğini anladığını ve bu kişinin kendisini apartmanlarının önüne kadar takip ettiğini söyledi. N.B, apartman girişinde şahsın yanına gelerek kendisini öpmek istediğini ve elle taciz ettiğini ardından da cinsel organını gösterdiğini anlattı. Olay esnasında bağırmasının ardından kaçtığını belirten N.B. şahıstan şikayetçi olarak şahsın eşgalini polis ekiplerine verdi.
 
2 KIZ ÖĞRENCİ DE BAĞIRARAK KURTULMUŞ
Konuyla ilgili çalışma yapan polis ekipleri aynı gün G.K. isimli üniversite öğrencisinin de tacize maruz kaldığı bilgisine ulaştı. G.K. polise verdiği ifadesinde, yurda gittiği esnada bir pizzacı yakınlarında bir şahsın yanına gelerek kendisine elle taciz ettiğini ve sarılmaya çalıştığını söyledi. G.K. şahsın itekleyerek bağırması üzerine kaçtığını anlattı. G.K. ile aynı yurtta kalan başka bir kız öğrenci A.Ç. ise benzer eşkaldeki şahsın kendisini Çınarlı Camii yakınlarında yürürken taciz ettiğini ve bir araca zorla bindirmeye çalıştığını söyledi. A.Ç. de arkadaşı gibi bağırarak şahsın elinden kaçtığını anlattı.
 
GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ
Yapılan soruşturma kapsamında taciz olaylarının gerçekleştiği alanlardaki güvenlik kameralarını tek tek inceleyen İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği Suç Önleme ve Araştırma Amirliği ekipleri şahsın eşkal bilgilerini netleştirirken, tacizciyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Eşkali tüm ekiplere bildirilen tacizci her yerde aramaya başlandı.
 
Tacizcinin gidebileceği yerlere adeta pusuya yatan polis ekipleri, önceki akşam orduevi yakınlarında 41 BL 975 plakalı motorla seyir halinde olan bir kişi polis ekiplerinim dikkatini çekti. Eşkali, dağıtılan tacizcinin eşkali ile benzetilen tacizci durduruldu. İsminin Furkan Ö. (19) olduğu öğrenilen şahıs güvenlik kameralarındaki görüntüleri ile karşılaştırılarak gözaltına alındı. Tacize uğrayan kadınlar tarafından teşhis edilen Furkan Ö.’nün suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Furkan Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Furkan Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Son Güncelleme: 30.11.2015 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38