Kağıtspor “Dopingle Mücadele Ediyor”

Türkiye’nin marka kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sporcu ve antrenörlerinin eğitimlerini bilimsel olarak sürdürüyor

Kağıtspor “Dopingle Mücadele Ediyor”

Türkiye’nin marka kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, sporcu ve antrenörlerinin eğitimlerini bilimsel olarak sürdürüyor

14 Mart 2014 Cuma 10:49
Kağıtspor “Dopingle Mücadele Ediyor”
 Türkiye ve Kocaeli’nin amatör sporlarında marka kulübü olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Kağıtspor Akademi Eğitim programını tüm hızıyla sürdürüyor. Kağıtspor Eğitim komisyonu tarafından hazırlanan "KAĞITSPOR AKADEMİ" projesi kapsamında;  sporcu, antrenör ve veliler müsabakalara sportif kuralların yanı sıra ruhsal ve psikolojik olarak hazırlanıyor. Kağıtspor Akademi projesi kapsamında, Uluslararası Gençlik Merkezinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Dopingle Mücadele Kurulu Üyesi  ve Hacattepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Rüştü Güner tarafından doping ile mücadele konulu seminer gerçekleştirildi.

 

SPORCULAR İLGİ GÖSTERDİ

Seminere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, Kağıtspor Başkan vekili Kemal Yazıcı, Kaıtspor Eğitim Komisyonu Başkanı Yasin Özlü, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelebi, antrenörler ve sporcular katıldı. Seminerde konuşan Prof.Dr.Rüştü Güner  “Doping yaparak başarılı bir sporcu olabilirsiniz ama iyi ,ahlaklı ve sağlıklı bir sporcu asla olamazsınız.Biz iyi, kendi çalışmalarıyla başarıya ulaşan sporcularımızı korumak için doping ile uluslararası düzeyde mücadele etmekteyiz.Çabamız Doping yapmayan sporcularının haklarını korumaktır’’ dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

Uluslararası  Gençlik Merkezi’ndeki seminere konuşmacı olarak katılan Prof.Dr.Rüştü Güner’e Dopingle Mücadele konferansına katılımlarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Son Güncelleme: 14.03.2014 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38