Kağıtsporlu Judocuların Grand Prix başarısı

Dünya Judo Grand Prix müsabakasında bronz madalya alan Kağıtsporlu judocular gurur yaşattı

Kağıtsporlu Judocuların Grand Prix başarısı

Dünya Judo Grand Prix müsabakasında bronz madalya alan Kağıtsporlu judocular gurur yaşattı

01 Nisan 2014 Salı 17:03
Kağıtsporlu Judocuların Grand Prix başarısı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsopr Külubü’nün iki sporcusu, Samsun’da bu yıl ikincisi düzenlenen Judo Grand Prix müsabakalarında aldıkları bronz madalya ile Türkiye ve Kocaeli’ne gurur yaşattı.

 

DÜNYA JUDOSU’NUN EN ÖNEMLİ ORGANİZASYONU

Dünya Judosunun en önemli organizasyonları arasında gösterilen ve Samsun’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Grand Prix müsabakaları tamamladı. Türkiye Grand Prix’yi  3 madalya ile bitirdi. Bu madalyaların ikisini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu  judoculardan Sümeyye Akkuş ve Hasan Vanlıoğlu elde etti.

 

SÜMMEYE İTALYAN RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

Sümmeye Akkuş ilk turda Kırgız sporcu Zhanalieva Aizaada, ikinci turda Alman sporcu Kraus Kay’ı yendi. Sümmeye, yarı final ise Rus sporcu Dolgova İrina’yı mağlup etti. 3. lük maçında İtalyan rakibi Valentina Moscatt'ı yenen Sümeyye, Samsun Grand Prix'de 48 kg bronz madalya kazandı. 

 

HASAN GURUR YAŞATTI

Kağıtsporun diğer judocusu Hasan Vanlıoğlu ise ilk turda Olimpiyat şampiyonu Gürcü Lasha Shavdatuashvili, ikinci turda Rus sporcu Iartchiv Denis’i, üçüncü turda ise İsveç'li rakibi Macias Tommy’i yendi. Vanlıoğlu, yarı finalde şansız bir şekilde Azeri Orujov Rustam'a yenildi. Hasan 3. lük maçın ise Avrupa Şampiyonu Ukraynalı Soroko Volodymyr 'ı yenerek 73 kg bronz madalyanın sahibi oldu.

Son Güncelleme: 01.04.2014 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38