banner28

(KAIV )Kars Ardahan Iğdır Vakfı iftar programına ilgi yoğundu

Mehmet Irak'ın başkanlığını yürütmüş olduğu (KAIV )Kars Ardahan Iğdır Vakfı iftar programı düzenledi.

(KAIV )Kars Ardahan Iğdır Vakfı iftar programına ilgi yoğundu

Mehmet Irak'ın başkanlığını yürütmüş olduğu (KAIV )Kars Ardahan Iğdır Vakfı iftar programı düzenledi.

12 Haziran 2018 Salı 16:36
(KAIV )Kars Ardahan Iğdır Vakfı iftar programına ilgi yoğundu

Körfez'in en büyük salonu olan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katılımın yoğun olması; salonun yetersiz kalmasına neden oldu. Programa; protokol mensupları, sivil toplum örgütü yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, milletvekili adayları, daire müdürleri, muhtarlar, sanayiciler, iş adamları ve Diriliş Ertuğrul Dizisinin önemli oyuncularından Hanifi Koç ve vatandaşlar katıldı. 4 bin kişiye yakın insanın katıldığı programa, il merkezinden ve diğer ilçelerden de yoğun katılım sağlandı. Programın sunuculuğunu Körfez'in yetiştirmiş olduğu önemli iş adamlarından olan genç girişimci iş adamı Taner Sarıçayır gerçekleştirdi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Mehmet Irak, katılımcılara, katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Yoğun katılımdan dolayı duygulandığını dile getiren Mehmet ırak, ' Bu katılım gösterdi ki gerçekten güzel şeyler yapıyoruz ve seviliyoruz' dedi. Masaları tek tek gezen Mehmet Irak, gelen konuklarla birebir ilgilendi.

KÖSTEKLİ SAAT HEDİYE EDİLDİ.

Türk Siyasi tarihine kazandırmış olduğu eserlerle tanınan; gündeme getirdiği fikirlerle zaman zaman siyasi gidişata yön veren Merhum Nevzat Yalçıntaş'ın vasiyeti üzerine; Gazi Mustafa Kemal tarafından özel olarak imal edilen, önemli devlet adamlarına hediye olarak taktim edilen köstekli saat; Mehmet Irak'a, Nevzat Yalçıntaş'ın yakınları tarafından takdim edildi.

Son Güncelleme: 12.06.2018 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38