KAMUSENDEN TÜRK OCAĞINA ZİYARET

Kamusen il temsilcisi Yaşar Şanlı ve sendika başkanlarından oluşan başkanlık heyeti 2. Kez kadrosunu genişleterek Türk Ocağı başkanlığına seçilen Yücel Alpay Demir ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KAMUSENDEN TÜRK OCAĞINA ZİYARET

Kamusen il temsilcisi Yaşar Şanlı ve sendika başkanlarından oluşan başkanlık heyeti 2. Kez kadrosunu genişleterek Türk Ocağı başkanlığına seçilen Yücel Alpay Demir ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

29 Ocak 2016 Cuma 12:10
 KAMUSENDEN TÜRK OCAĞINA ZİYARET
TÜM BAŞKANLAR KATILDI
Ziyaret şube başkanı Yücel Alpay Demir , yönetici Hanife Akyayla , Denetim kurulu başkanı Yılmaz Danacı ve Hars heyeti adına Mahmut Ekmen ev sahipliğinde gerçekleşti.
TÜRK OCAĞINDAN DAHA FAZLASINI BEKLİYORUZ Ziyarette Türk Ocağının 104 yıl önceki ulus devleti ruhuna ve birleştirici yapısına değinen Kamusen il temsilcisi Yaşar Şanlı , birlik ve beraberliğimizin tesisi herkesin bir araya gelmesi , birbirine tahammül etmesi , farklılıkları zenginliğimiz olarak kabullenilmesi ve konuşması ile mümkündür , maalesef bu kolay olmuyor , geçtiğimiz 2 yıl boyunca bunu başaran bir Türk Ocağımız var , bu yapı şehrimiz ve ülkemiz adına önemli bir kazançtır , devletimizi yönetenlerin Türk Ocağının bu ulvi yapısını göz ardı etmemesi , Milli Hassasiyetlerine önem vermesi milletimizin birliği katkı sağlar , biz geçmiş 2 yıllık hizmetlerinden daha fazlasını bekliyor , her zahmetli işlerinde destek olacağımızı beyan ediyoruz dedi.
SİYASİ AYRIŞMA TEHLİKELİ BOYUTLARA VARDI Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şube başkanı Yücel Alpay Demir , İktidardan yana olanların hayatı toz bembe olduğu için görmek istemiyor olabilirler ancak; içinde bulunduğumuz ayrışma ötekileşme dönemi ülkemiz adına hayra alamet değil , iş ve sosyal yaşamın her alanında iliklerimize kadar hissettiğimiz ben ve öteki ayrımı ülkemiz adına endişe verecek boyutlara gelmiştir , yarın telafisi olmayan kamplaşmalar olduğunda biz Türk Ocağı olarak yarın biz bunuda demiştik demek istemiyoruz , Milli ve manevi konularda deneme tahtası olmaktan yorulduk , yurt içinde birliğimiz bozuk olduğu sürece değil coğrafyamızın tümünde sınırımızın öte yanında bile sözümüz geçmez , siyasi ötekileşme nefrete dönüşmek üzere buna acil önlem alınmalı diyerek uyardı.
HANİ SURİYE İÇ MESELEMİZDİ Tekirdağ Ülkü Ocakları eski başkanımız , İbrahim Küçük ağabeyimiz Türkmen dağında gerçekleşen yoğun bombardımanda şehit olmuş , hayaline kavuşmuştur kabri nur mekanı cennet olsun , hani Suriye bizim iç meselemizdi , ne olduda birden satranç tahtasının dışında kaldık , sürekli politika değiştirirsek , geçmişi unutup geleceğe şekil vermeye çalışırsak , terör uzmanlarını , dış politika uzmanlarını dinlemezde , hayalperest politikalarla bölgede kürsü edebiyatı yaparsak olacağı bu , unutulmasınki Türkmenler evvel Allah’a sonra Türk Milletine güveniyor , onların karnı aç değil , silaha ve motivasyona açlar , Devletimizi yönetenler Allah rızası için bu çığlığı duymazdan gelmesin dedi.
DANTELLİ KEFEN GİYENLERE SESLENDİ Kefenin gerçek Türk Milliyetçileri giyiyor , şehitler hep sıvasız evlerden alınan helalliklerle ebedi yolculuklarına uğurlanıyor , dantelli kefen giyen vatandaşlarımız savaş bitip Türkmen dağı imara açılıncamı suriyeye gidecekler diye alay ederek , biz her türlü maddi yoklukla ve düşmanla baş edebilecek bir milletiz , bize sadece ötekicilik güçsüz kılar , iman ehli insanları birlik ve beraberliğe davet ediyorum dünyevi hırslara kapılanlara Ali İmran süresi 26. Ayetini hatırlatmak istiyorum , unutulmasınki mülkün tek sahibi Allah’tır diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 29.01.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38