banner28
banner23
banner36

Karaosmanoğlu, ‘’Dünyanın ilk on ekonomisi içerisine gireceğiz’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Oto Ticaret Merkezi Galericiler Sitesi Başkanı Emin Arı ve yeni yönetimini makamında konuk etti.

Karaosmanoğlu, ‘’Dünyanın ilk on ekonomisi içerisine gireceğiz’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Oto Ticaret Merkezi Galericiler Sitesi Başkanı Emin Arı ve yeni yönetimini makamında konuk etti.

20 Haziran 2017 Salı 14:14
 Karaosmanoğlu, ‘’Dünyanın ilk on ekonomisi içerisine gireceğiz’’

 Karaosmanoğlu, ‘’Dünyanın ilk on ekonomisi içerisine gireceğiz’’

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Oto Ticaret Merkezi Galericiler Sitesi Başkanı Emin Arı ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Kocaeli’nin ekonomisine dinamizm katacak her türlü girişimin ve oluşumunun yanında olduklarını ziyarette ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnşallah yakın bir gelecekte, dünyanın en gelişmiş on ekonomisi içerisine gireceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Bu başarıyı da sizler gibi esnafımız ve üreticilerimizle yakalayacağız” dedi.

 

“İKİNCİ ELLERE VERİLEN GARANTİ TBMM’DE Kİ KOMİSYONDAN GEÇTİ”

Oto Ticaret Merkezi Galericiler Sitesi Başkanı Emin Arı, görüşmede E-ticaret üzerinden yapılan motorlu araç alış satışların sektör tarafından dikkatle izlendiği belirtirken, “Aynı zamanda Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu olarak vatandaşların yılda birden fazla araç satışı yapamaması konusunda çalışma başlattık. Bundan sonra kişilerin ve kurumların birden fazla otomobil alım satım ticaretini yapabilmesi için federasyonumuza üye olması ve verilecek kurslardan mezun olması noktasında girişimlerimiz var. Bunun yanı sıra federasyonumuz tarafından verilecek belgeyle noterden satış alış işlemlerinin yapılabilmesini de amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. İkinci ellere garanti verilmesini hedefleyen tasarının da TBMM’de komisyondan geçtiğini belirten Arı, “Tek amacımız var, o da insanımıza iyi hizmet vermektir. Elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“İŞ DÜNYAMIZIN VE ESNAFIMIZIN HER DAİM DESTEKÇİSİYİZ”

Görüşmede Kocaeli’nin bir sanayi, üretim ve ticaret kenti olduğunu bir kez daha vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Üretim olmadan kalkınma mümkün olmaz. Sanayici üretecek, ürettiğini satacak, esnafımız kazanacak, her birey ve kurum vergisini verecek, yerel idareler olarak bizler de bu vergilerle hizmet üreteceğiz. Gerçekleştirilen her yatırım, üretilen her mal ve hizmet kentimiz, insanımız ve ülkemiz için bir kazançtır. Büyükşehir Belediyesi olarak ülkemiz ve Kocaeli’nin yararına olan çalışmaların her daim yanındayız. İş dünyamızın ve siz kıymetli esnafımızın destekçisiyiz” diye konuştu.

 

“ÜLKEMİZİN DÜNYADA ETKİNLİĞİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Türkiye’nin hızla geliştiğini ve son günlerde açıklanan ekonomik verilen çok iyi geldiğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin dünyada etkinliği her geçen gün artıyor. Hükümetimizin uyguladığı politikalarla artık, çok daha fazla dikkate alınan, çok daha fazla sözü geçen bir konuma geldi. Elbette etkin ve etkili bir Türkiye konumuna gelmemiz için hükümetimizin uyguladığı doğru politikaların yanı sıra pek çok etkenin de şüphesiz katkısı var” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik, karşılık görüş alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 20.06.2017 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38