banner28

Karaosmanoğlu hizmetlerini anlatıyor

Kocaeli’nin tamamını ev ev dolaşan Başkan Karaosmanoğlu yaptıkları çalışmaları anlatıyor

Karaosmanoğlu hizmetlerini anlatıyor

Kocaeli’nin tamamını ev ev dolaşan Başkan Karaosmanoğlu yaptıkları çalışmaları anlatıyor

11 Mart 2014 Salı 11:54
Karaosmanoğlu hizmetlerini anlatıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ev ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli’nin birçok yerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, yaptıkları çalışmaları anlatırken ev sahiplerinin dilek ve arzularını dinliyor.

 

EV SOHBETLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

Her gün farklı bir ilçede çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, düzenlenen ev sohbetlerinde hemşerileriyle bir araya geliyor. Ev sohbetlerinde yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Karaosmanoğlu, özellikle İzmit Körfezi’nin temizlenmesi noktasında büyük çalışmalar yaptıklarını ve Karamürsel Altınkemer’e Mavi Bayrak kazandırdıklarını vurguladı.

 

ATIK SULARIN YÜZDE 100’Ü ARITILACAK

Kocaeli’nin köylerine kadar pek çok noktada arıtma tesisi yaptıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Arıtma Tesisi’nin 80 milyon TL’ye mal olduğunu ve 600 bin kişinin evsel atıklarının yanı sıra sanayi atıklarının da arıtıldığını belirtti. Kocaeli’deki atık suların yüzde 98’inin arıtıldığını ve bunun 2014 sonuna kadar yüzde 100’e çıkarılacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, bir damla atık suyun bile denizi kirletmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

 

EĞİTİME BÜYÜK KATKI

Eğitimde önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, 135 bin ilköğretim 6. sınıf öğrencisine tablet bilgisayar verdiklerini ve üniversite sınavında ilk yüze girenlere sıfır kilometre otomobil hediye ettiklerini vurguladı. Lise giriş sınavında da başarılı öğrencilere bisiklet hediye ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Bilgievleri ve Bilim Teknoloji Kulübü gibi hizmetlerle de çocukların eğitim hayatına katkı sağladıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 11.03.2014 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38