‘’Kardeşlik, birlik ve yenilik âdeta bizim karakterimiz oldu’’

Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tarımsal faaliyet gösteren her vatandaşımızın 15 yıldır yanında olduk” dedi.

‘’Kardeşlik, birlik ve yenilik âdeta bizim karakterimiz oldu’’

Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tarımsal faaliyet gösteren her vatandaşımızın 15 yıldır yanında olduk” dedi.

06 Şubat 2019 Çarşamba 13:45
‘’Kardeşlik, birlik ve yenilik âdeta bizim karakterimiz oldu’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Maşukiye Tarım Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hikmet Kıvranoğlu ve Türkiye Emekliler Derneği İzmit Şube Başkanı Adem Özata ile yönetimlerini makamında ağırladı. Kocaeli’nde 15 yıldır halkla birlikte hareket ettiklerini konuklarına ayrı ayrı ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hamdolsun Kocaeliler, sırat-î müstakimden hiç ayrılmadı. Uyum, kardeşlik, birlik, yenilik âdeta bizim karakterimiz oldu. Bizlerde 15 yıl boyunca vatandaşımızın her daim yanı başında olduk” ifadesini sarf etti.

“BİZ ÇALIŞINCA OLUYOR DEDİK”

Maşukiye Tarım Kalkınma Kooperatifi ve Türkiye Emekliler Derneği İzmit Şubesi yönetimlerinin gerçekleştirdiği nazik ziyaretler için ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “15 yıl boyunca işimiz, milletimize hizmet etmek oldu. Bizim işimiz; kadınlara, gençlere, çocuklara, yaşlılara, emeklilere, engellilere, köylülere, şehirlilere, esnafa, sanatkâra hizmetkâr olmaktır. Çok şükür bu 15 yıl boyunca bu böyle oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, biz “Çalışınca Oluyor” dedik. Bunun gereğini yaptık” ifadelerini sarf etti.

“İÇME SUYU VE SULAMA İHTİYAÇLARIMIZI GİDERDİK”

Şimdi dünyanın her tarafından Kocaeli’nin ışığı görünüyor vurgusu da yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Şimdi Türkiye’nin her köşesinde Kocaeli örnek gösteriliyor. Hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak, dava taşını gediğine koyan özellikle son yıllarda ilimiz, ilçeleriyle köyleriyle bir yatırım seferberliğine alındı. İnşallah bundan sonra da çok daha güzel ve büyük projeler hayat bulacak” diye konuştu. Toprağı suyla buluşturan,

topraklarımızı daha verimli hale getiren birçok çalışmaya imza attıklarını da Maşukiyeli konuklarına söyleyen Karaosmanoğlu, “Bu kapsamda barajlar yaptık, yapıyoruz. İçme suyu ve sulama ihtiyaçlarımızı giderdik ve hızla gidermeye devam ediyoruz. Biz tarımı destekledik, vatandaşımızda bu konuda gelişim kaydetti”  diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zera 2019-02-06 23:22:00

Karaosmanoglu gondermeseler gitmezdi

banner39

banner37

banner38