Karşıyaka ve Ereğli balık halleri denetlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka ve Ereğli’deki balık hallerinde denetleme yaptı

Karşıyaka ve Ereğli balık halleri denetlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka ve Ereğli’deki balık hallerinde denetleme yaptı

01 Mart 2014 Cumartesi 13:21
Karşıyaka ve Ereğli balık halleri denetlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka ve Ereğli’de bulunan balık hallerinde denetleme yaptı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı İhtisas Zabıta Şube Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü denetim ekiplerince yapılan uygulamada ruhsat, personel ve ekipman hijyenleri kontrol edildi.

ESNAF HİJYEN KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Balık hallerinde toptan balık satış yerleri ile hallerde çalışan personele hizmet veren kafeteryalarda yapılan denetimlerde, ruhsat, genel temizlik ve düzen, gıda güvenliği, gıda maddelerinin muhafaza koşulları, personel ve alet-ekipman hijyeni ile soğuk hava depoları kontrol edildi. Hallerde faaliyet gösteren esnaf hijyen eğitimi konusunda bilgilendirildi.

ALO GIDA 174

Yetkililer yapılan denetimlerin halk sağlığını koruma, esnafı bilinçlendirme, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, mevcut işyeri standartlarının iyileştirilmesi konusunda büyük önem taşıdığını belirtti. Vatandaşların yediğine içtiğine dikkat ederek gördüğü olumsuzlukları da ilgili birimlere, Alo Gıda 174 ya da Alo Zabıta 153 veya 444 11 41 çözüm masası kanalıyla bildirmeleri konusunda duyarlı davranmaları istendi.

Son Güncelleme: 01.03.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38