Karşıyaka’ya FİFA standardında saha

Büyükşehir tarafından Başiskele Karşıyaka’da FİFA standartlarında bir spor tesisi yapıyor

Karşıyaka’ya FİFA standardında saha

Büyükşehir tarafından Başiskele Karşıyaka’da FİFA standartlarında bir spor tesisi yapıyor

28 Nisan 2014 Pazartesi 10:35
Karşıyaka’ya FİFA standardında saha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi böylece kente FİFA standartlarında bir saha daha kazandırmış olacak.

 

4 TAKIM SOYUNMA ODASI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Karşıyaka’da yaptırılan spor tesisinin idari binası 2 bin 300 m2 alan içinde bin m2 oturum alanına sahip.  Binada 4 takım için soyunma odası, duş, tuvalet, hakem odası, sağlık görevlisi odası, depo, mekanik tesisat odası ve araç park yeri bulunacak.

 

GECE MAÇLARI OYNANACAK

Yapının üst kısmına da tribün yapılarak bin kişilik oturma alanı sağlanacak. Zemin kazısı, zemin iyileştirmesi ve çevre duvarlarının ardından 18 araçlık otopark oluşturulacak. Ayrıca 8 bin 750 m2 alan içine FİFA 2 Star standartlarında 68x105 m oyun alanına sahip futbol sahası yapılması planlanıyor. Gece maçları da oynanması için aydınlatma yapılıyor. Saha çevresinde zemin kazısı, zemin iyileştirmesi, drenaj sistemi, çevre duvarları, top ağ tutucular ve saha çevre çitleri oluşturuluyor.

Son Güncelleme: 28.04.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38