Kavşaklar, modern görünüme kavuşuyor

Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’ndeki kavşağı yeşillendirdi.

Kavşaklar, modern görünüme kavuşuyor

Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’ndeki kavşağı yeşillendirdi.

25 Kasım 2019 Pazartesi 10:16
Kavşaklar, modern görünüme kavuşuyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesindeki kavşağı yeşillendirdi. 650 metrekarelik alan estetik bir görüntüye kavuştu.

MODERN GÖRÜNÜM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Koca Yusuf ve Ergonekon Caddelerinin kesiştiği kavşağı yeşillendirdi. Ağaçlandırılan ve çim ekilen kavşak modern bir görünüm kazandı.

OTOMATİK SULAMA SİSTEMİ

650 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar kapsamında Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı 350 metreküp moloz çıkardı. Çıkarılan molozların yerine ekipler 450 metreküp toprak serimi gerçekleştirdi. Alana ekipler tarafından otomatik sulama sistemi kuruldu.

AĞAÇ VE BİTKİ DİKİLDİ

Yeşillendirme çalışmaları kapsamında alana 7 adet Süs Elması, 6 adet Süs Eriği, 200 adet Ateş Dikeni, 426 adet Altuni Taflan, 500 adet Nandina, 1 adet Fenix, 42 adet top Mazı, 6 adet Keçi Söğütü ekildi. Alana tesviye yapılıp 60 kg çim tohumu atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38