Kent bayramlaşması bayramın 2. günü

Geleneksel Kent Bayramlaşmasının 24.cüsü Kurban Bayramı’nın 2. Günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kent bayramlaşması bayramın 2. günü

Geleneksel Kent Bayramlaşmasının 24.cüsü Kurban Bayramı’nın 2. Günü Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

21 Eylül 2015 Pazartesi 15:27
 Kent bayramlaşması bayramın 2. günü
Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi birlikteliğinde, her görüşten, her yöreden insanın katılımıyla kentin dinamikleri ile Kocaeli halkını buluşturan Geleneksel Kent Bayramlaşmasının 24.cüsü Kurban Bayramı’nın 2. Günü (25 Eylül Cuma) Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Kent Bayramlaşmasına davet etmek amacıyla Kent Konseyi İdari binasında basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı, Kent Konseyi Genel Sekreter, Gültekin Görüm, Türk İş Kocaeli Bölge Temsilcisi Adnan Uyar hazır bulundu.
 Basın açıklamasında konuşan Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, “12 yıl önce çıktığımız bu yolda hiçbir ayrım gözetmeksizin her yöreden, her görüşten insanımızı kucaklayan bütünleyici bir amaçla hareket etmeliyiz. Ülke olarak stratejik bir konumda olmamız nedeniyle çevremizde yaşanan her türlü kriz, savaş ve benzeri huzursuzluklara şahit oluyoruz. Ülkemizdeki huzur ve istikrarı bozmak isteyen terör eylemleri, vatan uğruna şehit olan güvenlik güçlerimiz, sivil vatandaşlarımız ve kardeşlerimiz… Her şeye rağmen birlik ve beraberliğimizi tehlikeye sokacak olumsuzluklara fırsat vermemek, birbirimize daha da kenetlenmek ve dik durmak durumundayız. Bu vesile ile farklılıklarımızın bizi ayrıştırmayıp, bir olmak için bayramlaşmada buluşmak dileği ile” diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.09.2015 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38