Kent trafiğini çözecek çalışmalar yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent geneli için 15 yeni sinyalize kavşak ihalesi yapıldı.

Kent trafiğini çözecek çalışmalar yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent geneli için 15 yeni sinyalize kavşak ihalesi yapıldı.

31 Temmuz 2015 Cuma 11:16
Kent trafiğini çözecek çalışmalar yapılıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Kent Geneli Akıllı Ulaşım Sistemleri ve 5. Etap Sinyalize Kavşak imalatı yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tek firmanın katıldığı yapım ihalesine, İsbak İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik A.Ş. 3 milyon 570 bin 70 TL teklif verdi.
15 YENİ SİNYALİZE KAVŞAK YAPILACAK
İhale kapsamında, projelendirilmesi devam eden Trafik Kontrol Merkezine alt sistemler yer alacak. 2 bin metre yeraltı kablosu ile kolon ve besleme hattının yapılacağı iş kapsamında, 15 yeni sinyalize kavşak, 15 mevcut sinyalize kavşağın revize edilmesi, 10 adet sinyalize kavşağın elektrik kesintilerinde 5 saat devrede kalacağı UPS Sistemi ve 1 noktada araçların hızını gösteren ledli değişken mesaj sistemi yapılacak.
 300 GÜNDE TAMAMLANACAK
İhale komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasının arddından yer tesliminin yapılacak. Yüklenici firmanın Kent Geneli Akıllı Ulaşım Sistemleri ve 5. Etap Sinyalize Kavşak imalatını 300 günde tamamlaması isteniyor.

Son Güncelleme: 03.08.2015 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38