banner28
banner23
banner36

Kente modern hal binası kazandırılıyor

Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Kullar'da yapılan yeni hal binasında incelemede bulundu

Kente modern hal binası kazandırılıyor

Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Kullar'da yapılan yeni hal binasında incelemede bulundu

07 Eylül 2014 Pazar 13:02
Kente modern hal binası kazandırılıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Kullar'da yeni ve modern bir sebze- meyve hali inşa ediyor. İç kısımlarında zemin çalışmaları süren yapı ihtiyaçlara uygun yapılıyor. Büyükşehir Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, tesiste incelemelerde bulundu. Tesisin fiziki ve işlevsel özelikleri bakımından modern bir yapı olacağını belirten Genel Sekreter Büyükakın, "Tesis 56 bin metrekare kullanım alanıyla ferah bir çalışma imkanı sunacak" dedi.

SOSYAL TESİS YER ALIYOR

Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a incelemeler sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Tesiste 760 metrekare sosyal tesis alanı yer alacağını dile getiren Genel Sekreter Büyükakın, "Tesis sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşuyor. Projede Türkiye'nin çeşitli illerinden hale sebze meyve getirecek olan şoförler ve hal çalışanları için sosyal tesis olacak. Sosyal tesis yemek ve dinlenme imkanı sağlayacak" şeklinde konuştu. 

100 METREKARELİK 62 DÜKKAN

Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan yer alıyor. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası, her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde yapılıyor. Tesis bu yönüyle örnek bir yapı teşkil edecek.

Son Güncelleme: 08.09.2014 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38